Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Zodii incompatibile care nu vor rezista împreună

0
23 May 2019 18:45:02
Autor: Lizeta Oprea
Zodii incompatibile care nu vor rezista niciodată prea mult într-o relaţie
Zodii incompatibile care nu vor rezista niciodată prea mult într-o relaţie

Se iubesc, dar diferenţele prea mari de persoanlitate şi abordare într-o relaţie vor ajunge să-i despartă. Comportamente care sunt absolut normale pentru unele zodii, vor fi interpretate ca dovezi ale lipsei de iubire de către partenerii lor.

Capricorn şi Berbec

Capricornii sunt mult mai răbdători şi mai atenţi, în timp ce Berbecii sunt impulsivi şi nerăbdători. Capricornii tind să-şi ascundă emoţiile, lucru pe care Berbecul, mult mai deschis cu privire la modul în care se simte, nu-l va putea înţelege. Capricornul, care îşi ţine pentru sine toate sentimentele, nu va putea ţine pasul cu Berbecul, care este mereu în mişcare şi vrea să fie primul în tot ce face.

Vărsător şi Taur

Vărsătorul este mult mai energic şi gata de aventură, în timp ce Taurul iubeşte să stea liniştit, fără să se expună vreunui risc. Varsătorul este mult mai deschis către a evolua rapid, pe când Taurul iubeşte să rămână în tiparele comportamentale cunoscute, fără să fie nevoit să iasă prea mult din zona de confort. Unui Vărsător nu-i place să fie vulnerabil, aşa că vor apărea confruntări cu Taurul emoţional. Vărsătorul va tinde să-şi păstreze partenerul la distanţă, lucru pe care Taurul îl va interpreta ca lipsă de iubire.  

Săgetător şi Peşti

Sagetătorii sunt idealişti şi au o abordare mult diferită faţă de cea a Peştilor, alegând să rezolve problemele de cuplu rapid, fără discuţii prelungite sau căutarea unui soluţii de durată. Deoarece sunt atât de emoţionali şi gândesc doar spre binele propriu, Săgetătorii vor avea tendinţa să ia decizii fără să se gândească la partener, în timp ce Peştele va fi extrem de afectat de această lipsă de atenţie, întrebându-se dacă nu cumva este o dovadă a lipsei de iubire.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii