Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Zodiile care au cel mai ascuţit simţ al umorului: te vor cuceri iremediabil

0
7 May 2019 19:56:03
Autor: Lizeta Oprea

Nu se opresc niciodată din a se întreba dacă glumele lor duc prea departe sau dacă ar trebui să-şi ţină gura. Ei nu au niciun filtru când vorbesc şi, dacă ceva amuzant le trece prin minte, cu siguranţă oamenii din jurul lor vor şti despre ce este vorba.

Leu

Leul nu se simte bine decât dacă atrage toată atenţia asupra sa oriunde ar merge. Are o personalitate fascinantă, aşa că nu are nicio dificultate în a strânge oamenii în jurul lui. După cum vă puteţi imagina, simţul umorului este unul din atuurile care îl ajută să facă acest lucru, însă Leii niciodată nu glumesc pe seama propriei persoane. Vor alege un subiect pe care îl stăpânesc foarte bine şi vor face audienţa să râdă în hohote. În timp ce multe zodii se tem de ridicol, Leul nu are nicio problemă în a fi personajul principal al serii.

Fecioară

Ştii acea persoana care întotdeauna face cea mai inteligentă glumă pe care ai auzit-o vreodată? Există şanse mari să fie o Fecioară. Deşi este posibil ca aceasta să nu aibă cel mai „evident“ simţ al umorului, găseşte mometul potrivit pentru a face observaţiile potrivite în contextul potrivit. Fecioarelor nu le pasă dacă au sau nu simţul umorului, ele nu vor să iasă în evidenţă, dar li se întâmplă.

Săgetător

Ştii acel moment ciudat în care toată lumea se gândeşte la ceva, dar nimeni nu este suficient de curajos să o spună? Dacă există un Săgetator în cameră, cineva o va face. Un Săgetător nu se opreşte niciodată din a se întreba dacă glumele sale duc prea departe sau dacă ar trebui să-şi ţină gura. Ei nu au niciun filtru când vorbesc şi dacă ceva amuzant le trece prin minte, cu siguranţă întreaga cameră va şti despre ce este vorba.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii