Travel

articolul anterior articolul urmator

3 moduri prin care să atragi clienţi noi

0
25 Jun 2019 14:51:58
Autor: ADH

Pentru a rămâne prima alegere pentru clienţii fideli şi a atrage în continuare clienţi noi, este necesar să te pliezi pe gusturile lor oferindu-le un local elegant, atractiv, confortabil şi, bineînţeles, preparate şi servire ireproşabile.

Cum sa te evidenţiezi din mulţime atunci când concurenţa este atăt de mare în domeniul tău? Noi avem pentru tine 3 ponturi care îţi vor fi de folos şi cu care vei atrage clienţi de toate vârstele.

 

  1. Oferă-le o privelişte deschisă

Foarte multe persoane ies în oras pentru a socializa, a cunoaste lume nouă şi pentru a urmări spectacolul promenadei sau pur şi simplu pentru a se bucura de natură în timp ce îşi savurează cina ori cocktail-ul.

Pentru a le oferi clienţilor tăi toate aceste oportunităţi,  gândeşte-te să amenajezi terasa cu cea mai elegantă şi inovativă tehnologie din domeniu - Winlux. Permite închiderea terasei cu sticlă pliabilă şi deschiderea ei oricând e nevoie, printr-o simplă apăsare de buton. Calitatea excepţională, durabilitatea, fiabilitatea şi eleganta recomandă folosirea acestui sistem care va fi, cu siguranţă, apreciat!

 

  1. Asigură-le şederea chiar dacă vremea se schimbă brusc

Vremea schimbătoare din ultimul timp se joacă puţin cu proprietarii restaurantelor: acum este cald şi terasa e plină - acum vine ploaia şi oamenii se ridică de la masă şi pleacă. Un manager bun, însă, are întotdeauna o soluţie! Investeşte cu înţelepciune în sisteme de calitate superioară şi protejează planurile clienţilor tăi, indiferent de vreme! Ne poţi contacta pentru a găsi împreună cea mai bună soluţie, adaptată spaţiului şi nevoilor tale.

După ce trece furtuna şi soarele străluceşte din nou cu putere, clienţii nu au nici un motiv să plece dacă le oferi umbrire cu un sistem Zipscreen! Materialul perforat din care este realizat acest sistem de umbrire permite aerului să circule şi protejează interiorul de caniculă. În acest fel, vei economisi energie şi timp.

 

  1.  Oferă-le confort termic şi eleganţă deosebită

Nevoile vizitatorilor tăi variază pe tot parcursul zilei, în funcţie de momentul din zi şi temperatură. Dimineaţa şi-ar putea dori să simtă răcoarea aerului curat în timp ce se pregătesc pentru o nouă zi, iar la prânz să fie protejaţi de soarele puternic. Nu mai spunem de apusul soarelui, care le confirmă că ziua s-a terminat cu bine. Investeşte în amenajarea terasei şi stârneşte-le emoţiile pozitive!

În funcţie de ceea ce iţi doreşti sau de configuraţia spaţiului disponibil, poţi alege pergole cu acoperiş retractabil drept sau în formă de semilună ce vor da un aer de eleganţă supremă spaţiului tău!

Bineînţeles, aspectul nu este totul: rezistenţa la temperaturi extreme, zăpadă, soare arzător, vânt puternic şi grindină este martor pentru investiţia de durată pe care o vei face.

 

Alege un partener de nădejde pentru afacerea ta şi investeşte în calitate cu Sun Leader!

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii