Travel

articolul anterior articolul urmator

Black Friday pentru vacanţe exotice, cu reduceri de până la 600 euro

0
25 Nov 2021 12:09:27
Autor: Afrodita Cicovschi

Una dintre cele mai cunoscute agenţii de turism a lansat o a doua ediţie a Black Friday pentru vacanţe exotice, oferind reduceri de până la 600 de euro/sejur.

Inspiraţi de preferinţele exprimate de iubitorii de călătorii, Eturia a propus pentru Black Friday 2021(12-22 noiembrie 2021) pachete de vacanţă însoţite de reduceri de până la 600 euro/pachet/persoană. Cele mai căutate destinaţii exotice au fost Republica Dominicană, Mauritius, Kenya, Maldive, Mexic, Dubai, Cuba, Seychelles şi Sri Lanka, iar cele mai vândute produse au fost sejururile exotice, circuitele de grup cu însoţitor Eturia, vacanţele de Paşti şi tururile Share a Trip.
 
“În perioada promoţională de 10 zile(12-22 noiembrie a.c), ofertele noastre s-au schimbat periodic. Aceasta a atras, pe lângă un interes susţinut, atingerea unui volum de 800 cereri de vacanţă aflate în oferta Black Friday sau în afara acestei campanii. Iar toate acestea s-au concretizat prin vânzarea record a peste 300 de pachete de vacanţă. Cele mai multe pachete vândute sunt pentru: Republica Dominicană, Kenya, Mauritius, Dubai şi Maldive, iar ca tip de călătorie au fost preferate sejururile exotice, circuitele de grup, vacanţele de Paşti sau Share a Trip. În plus, au fost şi turişti care au preferat să-şi planifice de acum vacanţele pentru 2022.”, declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.
 
Comparativ cu anul 2019, Black Friday 2021 a adus atât noi provocări, cât şi recorduri în materie de trafic în site, număr de apeluri primite şi bineînţeles vânzări. Astfel traficul a crescut cu 35%, iar valoarea totală a vânzărilor s-a dublat. Cel mai scump pachet de vacanţă a fost un sejur de lux de 10 zile în Maldive, pentru 10,000 euro/persoană, iar cea mai cerută destinaţie a fost Republica Dominicană.
 
Astfel, Eturia lansează azi, 25 noiembrie pana pe 29 noiembrie a.c, o promoţie Black Friday Premium bazată pe reducerile primite de la resorturile cu care Eturia are contracte şi care derulează la nivel global promoţia Black Friday. Astfel, le propune turiştilor români reduceri speciale de până la 600 euro/pachet/persoană pentru vacanţe în destinaţiile: Jamaica, Republica Dominicană, Mauritius, Maldive, Seychelles, Kenya, Zanzibar şi Cuba.
 
“Având în vedere faptul că am primit reduceri speciale Black Friday de la o parte dintre partenerii noştri, am decis să lansăm campania Black Friday Premium. Până pe 29 noiembrie, propunem pachete cu servicii de 5*, cu reduceri de până la 600 euro/pachet/persoană şi cu plecare oricând. Iberostar Resorts, Majestic Resorts si Meliá Resorts din Caraibe, Lux şi Constance Hotels – Oceanul Indian şi Collection Hotels & Resorts din Zanzibar sunt câteva dintre resorturile incluse în campanie”, a mai declarat Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.
 
Un exemplu ar fi o vacanta de 10 zile în Maldive, sejur de plaja în Angsana Hotels care în cadrul acestei campanii poate fi achiziţionată la preţul de 3290 euro de persoană. Înainte de campania Black Friday Premium aceasta costa 3590 euro de persoană, iar exemplele pot continua.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările