Travel

articolul anterior articolul urmator

Campanie inedită de promovare turistică: primeşti banii de cazare înapoi dacă e îndeplinită o singură condiţie

0
16 May 2019 13:00:36
Autor: Lizeta Oprea
Insula italiană Elba, situată în largul coastelor Toscanei FOTO  lonelyplanet.com
Insula italiană Elba, situată în largul coastelor Toscanei FOTO  lonelyplanet.com

După ce au observant că numărul turiştilor scade din cauza vremii imprevizibile, autorităţile din insula italiană Elba, situată în largul coastelor Toscanei, au decis să pornească o campanie care promite returnarea banilor în cazul în care turiştii prind zile ploioase.

Este unul din cele mai frumoase locuri în care îţi poţi petrece vacanţa, are clădiri cu o arhitectură superbă şi mâncare delicioasă, însă insula italiană Elba, situată în largul coastelor Toscanei, provoacă nemulţumire turiştilor din cauza vremii imprevizibile. Pentru a susţine turismul, autorităţile au lansat programul „Elba No Rain“ („Elba Fără Ploaie“), promiţând turiştilor că vor primi banii înaooi dacă plouă mai mult de două ore în timpul zilei, în intervalul 10.00–20.00.

Totuşi, este important de menţionat că nu toate hotelurile au fost de acord cu iniţiativa autorităţilor. Lista cu hotelurile participante la iniţiativă poate fi accesată online pe visitelba.info, în limba italiană. Totodată, oferta se va încheia pe 31 mai.

Potrivit site-ului Lonely Planet, vremea în Elba este imprevizibilă, aşadar este foarte probabil ca unii turişti să se bucure de cazare gratuită, în timp ce alţii nu.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii