Travel

articolul anterior articolul urmator

Carantină de lux într-un hotel din Elveţia. Pachetul „COVID-19“, noul trend: ce include şi cât costă

1
25 Mar 2020 18:23:59
Autor: Andreea Neblea
Un hotel de lux din Elveţia oferă pachetul Covid-19 FOTO booking.com
Un hotel de lux din Elveţia oferă pachetul Covid-19 FOTO booking.com

Un lanţ hotelier din Elveţia oferă pachetul „COVID-19“, care le oferă clienţilor cu foarte mulţi bani apartamente de carantină de lux.

Un hotel de lux din Elveţia pune la dispoziţie clienţilor pretenţioşi pachetul „COVID-19“, ce presupune cazarea în apartamente de carantină în care li se oferă mâncare şi servicii medicale, inclusiv teste antivirus, scrie bloomberg.com.
 
Apartamentele de carantină din Zurich, Zug şi Lucerna, sunt disponibile pentru sume care încep de la 188 de euro până la 755 de euro pe zi, conform declaraţiilor lui Alexander Hübner, cofondatorul şi directorul executiv al Le Bijou Hotel & Resort Management AG.
 
Hübner a mai mărturisit că Le Bijou, lanţul hotelier, s-a asociat cu un spital privat elveţian pentru a oferi oaspeţilor vizite medicale, de două ori pe zi, realizate de asistenţi medicali pentru o sumă suplimentară de 755 de euro pe zi sau chiar un test de coronavirus în cameră pentru 472 de euro.
 
De când a fost lansat pachetul, săptămâna trecută, compania a înregistrat cinci rezervări pentru noul serviciu Covid-19. Le Bijou are 42 de unităţi în total, iar aproximativ jumătate sunt ocupate de oaspeţi în acest moment, a mai spus Hübner.
 
FOTO booking.com
 
Toate unităţile pot funcţiona fără personal, inclusiv în ceea ce priveşte check-in-ul, iar clienţii au opţiunea de a rămâne complet izolaţi dacă doresc.
 
„Nu trebuie să dea mâna cu nimeni“, a spus el. 
 
La fel ca majoritatea industriilor care oferă servicii, hotelurile au fost devastate de oprirea funcţionării restaurantelor, activităţilor turistice şi adunărilor mari, conform reglementărilor date de guvern. Hübner a spus că a creat pachetul Covid-19 pentru că reprezintă o modalitate de a continua să genereze venituri în timpul crizei.
 
FOTO booking.com

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Davide Isa
26.03.2020, 09:05:06

"Neutra" Elvetie nu se dezminte: dupa ce a profitat de drama milioanelor de victime ale holocaustului, oferind protectie aurului furat de nazisti, acum profita de criza actuala ca sa-si umfle buzunarele oferind protectie de lux bogatasilor lumii. De ce nu-si ofera hotelurile pentru spitalizarea celor multi si nevoiasi?! Pentru ca e ... "neutra".

Modifică Setările