Travel

articolul anterior articolul urmator

„Castelul de nisip“ şi „Hotelul din siloz“, printre cele mai neobişnuite locuri de cazare din lume

0
22 Jul 2019 15:35:30
Autor: Lizeta Oprea
Castelul de nisip
Castelul de nisip

În lupta pentru atragerea cât mai multor turişti, hotelierii se bat în cele mai inedite oferte. De la cazarea în „Castelul de nisip“ şi până la petrecerea unei nopţi în „Hotelul vulcan“, există locuri de cazare cu adevărat spectaculoase pe tot globul.

Când merg în vacanţă, majoritatea turiştilor caută facilităţi standard - confort, Wi-Fi, mic dejun şi poate o piscină sau spa. Însă, pentru a câştiga lupta care se dă între hotelieri, operatorii de cazare din întreaga lume s-au reinventat cu idei unice şi au construit hoteluri dintre cele mai neobişnuite. De la cazarea într-un castel de nisip, până la petrecerea unei nopţi într-un vulcan, există hoteluri cu adevărat unice pe tot globul, scrie listverse.com.

Cele mai neobişnuite hoteluri din toată lumea:


Castel de nisip

Cei care visau în copilărie să doarmă în castelele de nisip construite pe plajă chiar pot trăi o astfel de experienţe. În Olanda există două astfel de hoteluri, construite în 2015 în localităţile Oss şi Sneek. Reabilitate în fiecare an, cele două hoteluri îşi găzduiesc oaspeţii în camere făcute în întregime din nisip. Pereţii şi tavanul au fost tratate pentru a preveni prăbuşirea, iar camerele sunt împodobite cu sculpturi tot din nisip.

Hotelul Vulcan

Ascuns în pădurile tropicale din Chile, „Hotelul Vulcan“ atrage acea categorie de turişti care caută o experienţă inedită. Acoperit cu viţă de vie, din vârful hotelului „erupe“ un izvor de apă simulând o erupţie vulcanică. Printre facilităţile oferite de acest loc de cazare se numără băi sculptate în lemn şi un teren de golf prin pădurea tropicală. Oaspeţii au acces în hotel pe un pod de lem.

Hotelul din siloz

Dacă ajungeţi în Noua Zeelandă şi vreţi să aveţi parte de o cazare mai puţin obişnuită, puteţi încerca hotelul construit sub forma unui depozit de cereale. Silozurile au fost gândite pentru a oferi o experienţă unică de cazare. Din exterior, acestea nu par a fi prea spaţioase, dar oaspeţii se pot bucura de o zonă de living, o bucătărie, dormitor şi o baie. Trapa silozului se deschide pentru a oferi oaspeţilor o vedere către cer.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii