Travel

articolul anterior articolul urmator

Cât te costă o vacanţă în hotelurile de designer din Dubai

0
19 Jun 2019 15:31:05
Autor: OK! Magazine
Hotelul Bvlgari din Dubai FOTO arhivă
Hotelul Bvlgari din Dubai FOTO arhivă

Dubai este destinaţia în care poţi îmbina pasiunea ta pentru modă cu răsfăţul unei vacanţe ce poartă semnătura unui brand celebru. Pentru că doar aici găseşti Top 3 hoteluri de designer exclusiviste.

Hotel Bvlgari

Totul la superlativ. Acesta este mood-ul la Hotel Bvlgari. O combinaţie între stilul tradiţional oriental şi cel postmodernist, hotelul din Dubai este cel de-al cincilea din portofoliul Bvlgari, proiectat de Antonio Citterio Patricia Viel cu aceeaşi atenţie pentru detaliu precum pentru bijuteriile brandului. Totodată, aspectul exterior mediteranean este antidotul perfect pentru salba de zgârie nori din Dubai. Camerele cu materiale precum onix verde din Iran şi granit din Mongolia, cu mobilă italiană, pături din caşmir semnate Enzo degli Angiuoni, covoare din Maroc, băile cu piatră naturală, cele şase restaurante şi baruri şi mai ales locul unde se află hotelul, retras pe Insula Jumeirah... Toate acestea contribuie la ideea de excelenţă. Se află la doar 15 minute de Burj Khalifa, dar, în acelaşi timp, insula te fereşte de toată zarva oraşului, oferindu-ţi la schimb liniştea unei plaje private. Nu în ultimul rând, cei care iubesc sportul se vor îndrăgosti iremediabil de centrul de fitness deschis 24 din 24 h, la pachet cu un program inovativ, gândit special de Lee Mullins, trainerul personal Bvlgari. O cameră aici costă de la 2.200 de lei/noapte. Pentru cei care vor luxul suprem, există şi 20 de vile – care costă de la 6.780 de lei/noapte, fiecare având terase, piscine proprii şi butler service.

Travel Tips

Copiii sunt trataţi aici ca adevărate VIP-uri: au propriile mini-halate de baie şi papucei fini, pijamale şi chiar cosmetice marca Bvlgari.
 Cei care se cazează aici îşi pot ancora iahtul în Bvlgari Marina (2.400 de lei/24h, indiferent de mărimea ambarcaţiunii).

Iată şi alte hoteluri de lux din Dubai. Care este preţul lor?

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii