Travel

articolul anterior articolul urmator

Ce zonă a României a fost recomandată de Euronews Travel: „Pare desprinsă din basme“

7
20 Sep 2020 21:44:32
Autor: Lizeta Oprea
Zonă a României recomandată de Euronews Travel
Zonă a României recomandată de Euronews Travel

EuroNews Travel recoamndă iubitorilor de călătorii una din cele mai frumoase zone ale României. „Aceste sate pot părea desprinse din basmelor, dar sunt locuri din viaţa reală“, notează jurnaliştii.

Jurnaliştii EuroNews recomandă la rubrica de călătorii regiunea Maramureşului. Publicaţia arată că multe din clădirile şi bisericile locului, vechi de peste 400 de ani, se află pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

„Regiunea îndepărtată din nord-vestul României, Maramureş, are un stil arhitectural unic, cu biserici înalte, în formă de turn şi acoperişuri care împodobesc peisajul. Aceste sate pot părea desprinse din basmelor, dar sunt locuri din viaţa reală.“

„Descoperiţi bisericile gotice unice din îndepărtata regiune a Maramureşului” este titlul articolului scris de Euronews, care îi îndeamnă pe străini să viziteze acest ţinut desprins din poveste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How waking up in a small village feels like ✨☕️🍎 Have you ever visited Romania? Tell us your travel experiences below! 👇 Courtesy of 🎥 @evazubeck ________ #romaniamagnifica #romania #romaniatourism #travel #traveltheworld #travelphotography #travelgram #traveltheworld #photography #photooftheday #worldphotography #exploreeurope

A post shared by Euronews Travel (@euronewstravel) on


Nu este singura postare de Euronews Travel din ţara noastră. Pe contul de Instagram al rubricii a fost încărcat un alt video, filmat tot în România.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The magical villages of Romania. Romania’s remote region of Maramureş has a unique architectural style, where tall, tower-like wooden churches dot the landscape. Is Romania on your bucket list yet? _________ #euronewstravel #livingmaramu #romania #travel

A post shared by Euronews Travel (@euronewstravel) on

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Popa Pius
20.09.2020, 23:11:18

Băi fraților, mai lăsați-mă cu falusurile alea de lemn de la Bîrsana. Ia vedeți pe Cheile Șugăului, mai bine.

-8 (10 voturi)
Radu Mîrcea
21.09.2020, 00:10:36

Comentariu considerat abuziv.

Benyamin Aronowitz
21.09.2020, 00:34:42

Comentariu considerat abuziv.

Ionel Niculaie
21.09.2020, 01:20:45

Ai grija antisemitule! Sunt mulți ochi pe tine iar joaca asta te poate costa! Israel n-a ajuns bătaia ta de joc, amărâtul!

-6 (6 voturi)
Gigi_ Kent_
21.09.2020, 00:34:52

Si pan' la urma UNDE e acea regiune, in Maramures idiot de jurnalist de doi bani ce esti ? Asta-i articol ? incepi cu locul exact unde este , nu pe dupa ureche si pan' la urma nu spui nimic juma' de ora , ca Iliescu. Ar trebui sa fi amendat pt port ilegal de legitimatie de jurnalist.

+5 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările