Travel

articolul anterior articolul urmator

Celebra casă din filmul „Home Alone/Singur acasă” se poate închiria prin Airbnb - VIDEO

0
2 Dec 2021 12:15:58
Autor: Maria Ţaga
Casa prezentată în film s-a vândut în 2012 cu 1,5 milioane de dolari.prezentată în film s-a vândut în 2012 cu 1,5 milioane de dolari.
Casa prezentată în film s-a vândut în 2012 cu 1,5 milioane de dolari.prezentată în film s-a vândut în 2012 cu 1,5 milioane de dolari.

Casa aventurilor lui Kevin va fi disponibilă de închiriat pentru fanii filmului „Singur acasă”. Oferta este valabilă pentru o singură noapte, luna aceasta, pentru patru persoane. Licitaţia porneşte de la 25 de dolari.

Casa emblematică cu trei etaje este disponibilă pentru patru persoane şi va putea fi închiriată pe 12 decembrie, prin Airbnb, companie care promite capcane din belşug, o întâlnire cu o tarantulă adevărată şi cea mai bună pizza din Chicago.

Actorul care a jucat rolul lui Buzz, fratele mai mare al lui Kevin va întâmpina oaspeţii. 

Licitaţia pentru cazarea de o noapte porneşte de la 25 de dolari (plus taxe) şi începe marţi, 7 decembrie, la ora 11:00.

Oferta face parte dintr-o promoţie a sezonului de vacanţă a noului remake Disney+, „Home Sweet Home Alone”. Casa prezentată în film s-a vândut în 2012 cu 1,5 milioane de dolari.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările