Travel

articolul anterior articolul urmator

DAL Travel lansează Black Friday pentru destinaţii exotice şi circuite

0
11 Nov 2021 12:16:04
Traian Bădulescu

► Campania va avea loc în perioada 12 – 21 noiembrie ►Reduceri pentru Revelion 2022, pentru sărbătorile de Paşte, cât şi pentru circuite turistice care vor avea loc până în toamna anului 2022 ►Printre destinaţiile incluse: Mexic, Peru, Zanzibar, Africa de Sud, Egipt, Uzbekistan, Turcia, Madeira şi Maroc

Din ce în ce mai mulţi turişti români se orientează, în timpul sezonului de iarnă, dar şi în ultimul timp, către destinaţiile exotice. Cu această ocazie, DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuţi touroperatori din România cu produse turistice tip premium şi de circuit, înfiinţat în anul 2000, lansează, în perioada 12-21 noiembrie, o campanie de reduceri Black Friday, dedicată în special destinaţiilor exotice şi circuitelor premium. Cine rezervă în această perioadă, beneficiază de reduceri pentru anumite circuite turistice care se vor derula până la finele anului, inclusiv circuitele de Revelion.

Ofertele tip ”Black Friday” au început să fie promovate în România în 2011, înainte ele existând, mai timid, doar în zona tehnologiei. Rapid, agenţiile de turism s-au adaptat şi au promovat cu succes astfel de oferte, ţinând cont şi de apetitul românilor pentru călătorii.

Ofertele turistice “Black Friday premium” propuse de agenţia DAL Travel acoperă atât sărbătorile de iarnă, cât şi pachetele turistice pentru anul viitor, până în luna septembrie. Suntem o agenţie de turism specializată pe produse premium, circuite, destinaţii exotice şi tocmai de aceea, pentru a impulsiona acest tip de turism, am decis să lansăm, în premieră, o campanie de Black Friday premium, în care am inclus în special destinaţii exotice. Am observat un apetit crescut al românilor pentru destinaţii exotice şi pentru circuite în ţări îndepărtate, pe continente precum America de Sud şi Centrală, Africa sau Asia. Prin reducerile Black Friday pentru rezervări în perioada 12 – 21 noiembrie, un turist poate beneficia de ofertele de Revelion, de Paşte, dar şi de circuitele care sunt lansate până în a doua parte a anului viitor”, subliniază Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

Cel mai recent pachet inclus în campania Black Friday DAL Travel este numit  Pieţele de Crăciun din Alsacia, din perioada 7 – 13 decembrie.

O mare parte dintre ofertele Black Friday se adresează Revelionului 2022, printre care amintim: Africa de Sud & Cascada Victoria, Iordania, Turcia Cappadocia, Paris, Tanzania & Zanzibar, Mexic – Guadalajara cu minisejur la Cancun, Asia Centrală Uzbekistan, Portugalia şi Albania

Printre ofertele Black Friday pentru anul viitor se numără Carnaval în Insula Madeira, Egipt şi Croazieră pe Nil, Maroc, Peru - Colca – Nazca, inclusiv câteva destinaţii de Paşte, precum Albania, Turcia de Sud Est şi Uzbekistan. Cea mai îndepărtată în timp ofertă Black Friday este Peru – marele circuit, care se va desfăşura în perioada 23 august – 6 septembrie 2022.   

Pentru Africa de Sud, Mexic, Tanzania – Zanzibar reducerile sunt de 100 de euro per pachet turistic (per persoană), iar pentru destinaţii pentru Iordania, Uzbekistan sau Turcia, de 70-80 de euro per pachet turistic.

Cu peste 20 de ani de experienţă pe piaţa turismului din România, agenţia de turism DAL Travel s-a făcut remarcată şi apreciată atât datorită circuitelor de grup organizate fără cusur în destinaţii de pe toate continentele, dar şi prin prisma organizării de vacanţe individuale sau de afaceri complet personalizate după dorinţele şi/sau nevoile clienţilor.

”Fiind încă de la înfiinţare o agenţie de turism tour operatoare membră ANAT şi IATA, am putut să le oferim partenerilor noştri B2B siguranţa că toate serviciile noastre sunt de calitate înaltă şi că împreună le putem dărui turiştilor experienţe de top în orice colţ al lumii, chiar şi în această perioadă pandemică dificilă prin care traversăm. Am reuşit să supravieţuim pe piaţa turismului în perioada de pandemie prin forţe proprii, deoarece nu am dorit să renunţăm nici la activitatea noastră, nici la oamenii din agenţie.  Pasiunea pentru călătorie este una dintre credinţele noastre, iar datorită ei am riscat totul chiar şi atunci când situaţia generată de pandemie nu ne dădea speranţe. În acest moment pot spune că toate eforturile noastre nu au fost zadarnice, motivându-ne să mergem mai departe”, subliniază Daniela Nedelcu.

DAL Travel oferă următoarele tipuri de produse turistice:

 

  1. Circuite turistice de grup
  2. Vacanţe personalizate
  3. Private tours
  4. Sejururi charter
  5. Croaziere
  6. City breaks
  7. Organizare evenimente
  8. Bilete de avion
  9. Cazări în întreaga lume
  10. Vacanţe în România

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările