articolul anterior articolul urmator

FOTO Gafă a României la cel mai mare târg de turism din lume

5
14 Mar 2018 07:54:30
Autor: Laurenţiu Sirbu
Cum au încercat organizatorii să ascundă unele detalii neplăcute de la standul României/ Foto: Rom Insider
Cum au încercat organizatorii să ascundă unele detalii neplăcute de la standul României/ Foto: Rom Insider

5 Comentarii

antonescu nely
14.03.2018, 09:05:52

Pai sau prezentat ca niste penibili,incompetenti ce sant.Trimisi si organizati in acelasi mod ca ministrul si guvernul care conduce Romania de atatia ani.Era de asteptat nimic,nou.Adica nu se gaseau niste baieti tineri si creativi sa expuna ce avem noi mai frumos.Voi chiar nu vedeti ca nu exista nici un pic de viziune inovativa in capul celor care ne conduc,pun pariu ca daca le spui ceva iti rad in nas cu aroganta de intangibili.

+1 (3 voturi)
IonIon Codreanu
14.03.2018, 13:50:16

Să nu neuităm cum sunt îmbrăcați și ce averi au (furat)! În fruntea nației sunt repetenții ei. Nu-i poate duce mintea la mai mult...

alexandrovici mihail
14.03.2018, 15:28:03

IonIon Codreanu Ce va mai place sa ocoliti adevarul! O natie care-si pune in frunte repetentie este o natie de repetenti! Pana cand nu vom recunoaste asta, pana pretentiile noastre, de la noi insine nu se vor schimba, nu vom avea ce pretentii sa emitem de la politicieni. Mie mi se pare amuzant faptul ca si dvs si cea careia i-ati raspuns, dati dovada de aceeasi naivitate considerand ca de cealalta parte a esicherului politic se afla persoane mai competente! Fals! Sunt tot incompetenti, trimisi in functii tot de catre noi! Va pot da zeci de exemple de muhaiele ajunse ministrii si de gafe tot atat de mari! De la expozitia pornografica organizata de o fosta sefa a Centrului Cultural Roman, recompensata pentru buna purtare cu un post de secretar de stat in guvernul tehnocrat si pana la o doamna ministru care vorbea de presedintele Norvegiei! Oricat nu vrem sa recunoastem, prin absenteism, prin toleranta la hotie, aceasta clasa politica este tot ce a dat mai bun poporul roman Romaniei!

Un cititor
14.03.2018, 18:14:30

"............România s-a chinuit ani la rândul să pună la punct o strategie care să atragă mai mulţi turişti şi care să se întoarcă în vacanţă, scriu jurnaliştii de la romania-insider.com." ...si-au reusit !!! Incadrarea ...la capitolul " ASA NU" ! Daca nici asta nu s-o numi antiromanism, cum s-o numi ?! Inafara de prostie. De prostie stim, e limpede ca cel care s-a ocupat nu putea fi mai destept decat viorica. Cum viorica - o nulitate conduce un guvern al unei tari....in mintea lui dedy...asa... o chestie banala....ce pretentie sa mai avem de la individul asta ?! Pentru astia nimic nu are importanta, inafara de viitoarea consoarta a lui dedy. Cate surprize din astea o sa mai avem !!!! Pentru ca.....atata-i duce capul !! Atata pret pun pe responsabilitatile pe care le au fata de o tara, pentru ca ei nu constietizeaza,.....ca......... conduc o tara etc... Daca dadeai aparatul unui copil de cativa ani, facea o poza mai buna decat cea de la targ. Nemaipomenit !!!! ...

+1 (1 vot)
Sima Cornelia
14.03.2018, 22:28:38

incompetentii care au pregatit standul/deplasarea etc, sa li se retraga cetatenia romana, dupa cum propune gaozarul daddy.

-1 (1 vot)