Travel

articolul anterior

Go Travel şi Lycamobile lansează un altfel de roaming pentru turism

0
19 Apr 2021 10:48:41
Traian Bădulescu

Lycamobile & Go Travel vin către călători cu oferte de Roaming si internet nelimitat de la doar 3 EURO, avantaj important pentru pachetele de vacanţă în ţară şi străinătate. Toate beneficiile sunt posibile cu un simplu SIM Prepay ce poate fi folosit atât în telefon, tabletă dar şi în router sau modem.

  • Pentru 2021, Lycamobile - furnizorul cu cea mai competitivă ofertă disponibilă pentru o cartelă Prepay, ce include Roaming, internet nelimitat, 1000 minute naţionale, 1000 internaţionale şi 1000 SMS-uri naţionale - îşi doreşte să revoluţioneze piaţa de telecomunicaţii din România.
  • Ca ofertă de lansare, toate pachetele de vacanţă achiziţionate de la Go Travel în lunile aprilie şi mai, vor include CADOU SIM-ul Lycamobile.

Cu o experienţă de peste 28 de ani în corporate travel, Go Travel este una dintre cele mai puternice agenţii de turism din ţară, având puncte de lucru în România şi Republica Moldova. Anul 2021 este caracterizat de inovaţie şi expansiune,  continuând strategia de reinventare setată în 2020, când s-au pus bazele unor noi linii de business, cea mai importantă fiind Go Hotels, o divizie poziţionată ca un wholesaler regional pe segmentul de rezervări hoteluri, prezentând soluţii atât pentru segmentul corporate, cât şi pentru cel de vacanţe. 

În intenţia de a oferi clienţilor soluţii complete, Go Travel propune, împreună cu partenerul său Lycamobile, produse noi care să asigure o conectivitate facilă şi accesibilă atât călătorului de afaceri, cât şi turistului care se bucură de vacanţa mult visată.

Principalele avantaje de care turiştii Go Travel vor beneficia în exclusivitate sunt:

  • Cel mai bun raport preţ/beneficii pentru date mobile, de pe piaţa Prepay: internet nelimitat pe teritoriul României, de la 3 EURO.
  • Acces şi beneficii în Roaming incluse în pachetul de bază, ce oferă internet şi minute internaţionale în reţea pentru 22 de ţări.
  • Posibilitatea de a folosi SIM-ul în device-uri destinate exclusiv datelor (router, modem, tabletă).
  • Posibilitatea de a activa mai multe opţiuni simultan, în cazul în care clienţii au nevoie de mai multe minute sau de mai mult internet.

„În ultimul an am simţit toţi cât este de importantă conexiunea umană. Accesul la internet a devenit vital, căci ne oferă posibilitatea de a împărtăşi experienţele noastre, de a comunica oricând cu cei care nu ne sunt fizic aproape sau de a ne asigura că cei dragi sunt bine. Cum o bucurie împărtăşită este o bucurie dublă, fie că sunt călători în ţară sau străinătate, clienţii noştri vor avea posibilitatea să împartă uşor experienţa vacanţei având acces nelimitat cu cartelele Lycamobile. În plus, chiar departe de casă, cei mici şi cei mari vor continua să urmărească jocurile, filmele, documentarele preferate, profitând de cea mai bună oferta de pe piaţă”, subliniază Codruţa Popescu, Managing Director Go Travel

Lycamobile este lider mondial în piaţa de convorbiri internaţionale Prepay, iar din poziţia unuia dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de telecomunicaţii mobile, compania oferă cele mai bune servicii la preţuri extrem de competitive.

Go Travel a dezvoltat acest parteneriat cu Lycamobile într-un moment critic privind modul în care călătorim astăzi. Obiectivul principal al acestei campanii este a oferi siguranţă şi conexiune fără bariere, de pe mobil, tabletă sau router, oriunde te-ai afla. Competitivitatea Lycamobile pe piaţa cartelelor Prepay este posibilă prin parteneriate şi interconectări dezvoltate cu peste 30 de operatori, pentru a oferi convorbiri locale şi internaţionale de înaltă calitate şi la preţuri foarte atractive.

Datorită prezenţei Lycamobile în 23 de ţări (majoritatea din Spaţiul Economic European), calitatea serviciilor oferite este foarte bună, iar pachetul extra-opţiunii de bază include 1000 minute internaţionale, 1000 sms-uri, Internet nelimitat si 2 GB in Roaming, valabile o lună, la preţul de 3 EURO.

Noul produs oferă călătorilor siguranţă, printr-o mai bună conectivitate dar mai ales prin controlul complet asupra costurilor în alte ţări. Lycamobile oferă cea mai ieftină opţiune de pe piaţa de Roaming şi singura cartelă Prepay cu internet nelimitat, la un preţ imbatabil. Însă, unul dintre principalele atuuri este că utilizatorul poate folosi SIM-ul atât în telefon, pe tabletă, în router sau modem. Platforma online My Lycamobile oferă posibilitatea clientului final de a-şi gestiona reîncărcările lunare şi beneficiile dorite, chiar şi ulterior întoarcerii din călătorie.

Echipa de oameni pasionaţi de călătorii din agenţia Go Travel îşi propune să încurajeze cât mai mulţi români să călătorească anul acesta, cu mai puţine griji şi mai multă încredere în locurile unde aleg să-şi petreacă vacanţa. Astfel, pentru siguranţa călătorilor, consultanţii sunt pregătiţi să ofere turiştilor opţiuni cât mai variate de cazare, pentru toate gusturile, cu semnal asigurat, iar călătorilor ce se deplasează în scop de afaceri, cele mai atractive tarife de pe piaţă pentru conectivitate internaţională.

Potrivit lui Mihai Alexandru Nica, Country Manager Lycamobile, “prin acest parteneriat ne dorim să ne adaptăm contextului actual şi să ajutăm industria de turism din România să depăşească criza provocată de COVID-19. Pachetele propuse de Lycamobile şi Go Travel oferă clienţilor o nouă experienţă de călătorie, vacanţe cu conectivitate inclusă în Roaming UE, fără grija costurilor suplimentare şi fără contract. Pachetele Lycamobile cu Roaming inclus sunt cele mai competitive din piaţă, oferind acces si beneficii clienţilor începând cu 3 EURO/lună. Pentru 2021, Lycamobile îşi doreşte să revoluţioneze piaţa de telecomunicaţii din România, oferind internet nelimitat naţional de la 3 EURO si totodată, acces si beneficii în Roaming UE”.

La ora actuală, sistemul Go Hotels gestionează un portofoliu de peste 700 de hoteluri contractate direct (în România şi Republica Moldova), cu planuri tarifare negociate pentru clienţi corporate şi revânzători (tour operatori şi agenţii de turism).

Utilizând instrumente specifice de monitorizare a activităţii hotelurilor contractate, echipa Go Hotels negociază condiţii comerciale adaptate situaţiei prezente, oferind accesul partenerilor la peste 1.000.000 de hoteluri, 24.000 de rute de transfer şi 18.000 de activităţi.

Go Hotels are o abordare regională, consolidând puterea de negociere şi contractare într-un hub regional, urmând ca în 2021 portofoliul de hoteluri contractate direct să depăşească 1.000 de unităţi de cazare, prin extinderea procesului de contractare si distributie în 7 noi ţări: Bulgaria, Ungaria, Serbia, Muntenegru, Albania, Bosnia, Macedonia. Prin agregarea produsului propriu în platforma de rezervări, alături de furnizorii externi, Go Hotels oferă utilizatorilor accesul la un benchmark permanent, dinamic şi transparent.

În plus, Go Travel a diversificat oferta leisure adresată clienţilor corporate, lansând o platformă dedicată, în care clienţii găsesc toate serviciile într-un singur loc: hotel, zbor, pachete turistice şi chiar rezervări de grupuri. Clienţii se bucură astfel de o platformă user-friendly cu conţinut caracteristic, plăţi flexibile, conditii speciale de modificare şi anulare, disponibilitate 24 de ore din 24, reduceri şi promoţii ca abordare intrinsecă, idei de călătorie originale şi experienţe inedite, toate  actualizate  săptămânal.

Pentru clienţii corporate, Go Travel a lansat Go Travel app, o aplicaţie ce permite comunicări şi alerte în timp real, personalizată de unul dintre cei mai importanţi vectori globali ai tehnologiei de călătorie: Amadeus. Aplicaţia este destinată atât gestionării itinerariilor rezervate, cât şi căutării şi rezervării serviciilor suplimentare.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările