Travel

articolul anterior articolul urmator

Milioane de lalele înfloresc într-una dintre cele mai cunoscute grădini din Olanda, departe de privirile milioanelor de vizitatori din alţi ani VIDEO

1
1 May 2021 23:01:29
Autor: Emanuel Neuman
Lalele înflorite în Olanda FOTO captură video
Lalele înflorite în Olanda FOTO captură video

Grădina botanică Keukenhof de lângă Haga se pregăteşte de al doilea an consecutiv fără vizitatori într-o perioadă în care milioanele de lalele oferă un spectacol uluitor de culori.

„Keukenhof este deschisă doar opt săptămâni pe an, de la sfârşitul lunii martie până la jumătatea lunii mai”, a declarat directorul executiv Bart Siemerink.
 
În opinia sa, în contextul restricţiilor actuale din Olanda, cel mai probabil redeschiderea parcului va fi permisă începând de la jumătatea lunii mai, iar lalele vor dispărea până atunci.
 
Keukenhof a atras aproximativ 1,5 milioane de vizitatori anual în anii precedenţi pandemiei, majoritatea sosiţi din străinătate. 

Ca numeroase alte atracţii turistice afectate de pandemie, parcul încearcă să îşi menţină o parte din venituri şi din atenţia publicului prin intermediul prezentărilor online şi a programelor de televiziune.
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
1.05.2021, 23:18:00

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările