articolul anterior articolul urmator

Minunile turistice ascunse ale Europei. 2.700 de kilometri cu maşina prin Balcani, cu escală în Riviera Albaniei

13
10 Jun 2018 06:07:09
Autor: Cezar Pădurariu
Peisaj din munţii Albaniei, unde toate râurile sunt colorate în turcoaz FOTO Cezar Pădurariu
Peisaj din munţii Albaniei, unde toate râurile sunt colorate în turcoaz FOTO Cezar Pădurariu

13 Comentarii

Gheorghe Joe Negut
10.06.2018, 09:17:12

Frumoasă şi interesantă excursie. Albania are şansa să intre în grupul ţărilor turistice cu mare caldă, dacă oferta turistică este bună şi serioasă.

0 (2 voturi)
McKarley Jenny
10.06.2018, 11:19:13

Vă invit să citiți, să vă educați, să distribuiți. Este de o importanță extremă. Serviciul Român de Informații participă la aceste crime din plin și râd de pe margine, alături de CIA și Serviciile Ruse. Cetățenii nu mai contează, cetățenii sunt animale pentru ei, asasinezi modern o persoană nedorită cu un click, dacă nu doriți să ajungeți ca și educatoarea ce și-a ucis, dintr-o dată, fiica ( https://www.seruah.com/educatoarea-din-timisoara-care-si-a-ucis-fiica-de-4-ani-ulterior-taiandu-si-fiica-moarta-si-incercand-sa-se-sinucida.html ) atunci luați atitudine. Ei nu sunt acolo să ne apere țara, ei sunt acolo s-o vandalizeze, s-o distrugă, să distrugă orice mai a rămas în viața din sufletul uman. Dacă n-o apărați voi, și "stați fără griji, ne ocupăm noi de tot" atunci să nu vă mirați. Ei bagă tot felul de scuze "nu vrem să speriem oamenii, le vrem tot binele din lume.", sunt minciuni, vor controlul populațional absolut și nu dau doi bani pe oameni sau pe sufletele lor. De la polițiști la politicieni, sunt toți vizați de forțele lor inumane. Abuzurile C.I.A, actual preluate de toate Serviciile Secrete și intelligence pe cobai umani – tortură psihică, distrugerea sufletului uman definitivă și irevocabilă, distrugerea ființei umane https://bit.ly/2kHxJyS SRI deține o structură specializată în controlul minții și cum au scăpat lucrurile de sub control https://bit.ly/2Ji2nh4 Cum se creează terorismul și asasinatele moderne: echipele de monitorizare formate din psihologi și para-psihologi și cum sunt transformați oamenii in teroriști de către cei ce trebuiau să lupte împotriva terorismului https://bit.ly/2su7S1P Părțile ce se încaieră lucrează pentru aceeași agendă, mai multe despre propaganda ce urmează „nu vota! fii inteligent! este dreptul tău!”, dezbinarea României și presupusul război civil https://bit.ly/2HfWafM Crearea antisemitismului și Nazismului apoi venirea cu rezolvarea, crearea terorismului și a bombelor apoi venirea cu rezolvarea, ei apărând ca eroi https://bit.ly/2JnghxM MKUltra – odioasele experimente de control mental realizate de CIA (actual preluate de Servicii Secrete și organizații din mai toată lumea), tortură psihică, fizică și crearea de spioni invizibili https://bit.ly/2xJaON9

-5 (7 voturi)
Alex Pop
10.06.2018, 09:17:28

Interesant articol, insa in nici un caz n-are Belgradul 8 milioane de locuitori.

0 (2 voturi)
Dusan Cornel
10.06.2018, 10:06:44

Tipic pentru generatia care se “educa” pe internet! Accesul la informatii asa larg cum este, nu este si “adanc” . Probabil ca toata Serbia are 8 milioane de locuitori. Contemporanii lui Jules Verne, cei cultivati bineinteles, probabil ca stiau mai multe si intr-un mod mult mai precis decat semidoctii aflati in larga, noua salbaticie de azi.

0 (2 voturi)
Cezar Pădurariu
10.06.2018, 10:44:26

Am greşit, am corectat, mulţumesc pentru observaţie!

+2 (2 voturi)