Travel

articolul anterior articolul urmator

O agenţie românească de turism anunţă că le plăteşte testul Covid-19 turiştilor care vor să meargă în vacanţă în Thassos

1
13 Jul 2020 15:45:47
Autor: Lizeta Oprea
Thassos
Thassos

Un touroperator român a anunţat luni că oferă un voucher de reducere în valoare de 75 de euro de adult la achiziţionarea unui sejur de minimum cinci nopţi în insula Thassos din Grecia turiştilor care nu vor să renunţe la vacanţă.

„Turoperatorul IRI  Travel a luat decizia de a oferi un voucher de reducere in valoare de 75 de euro de adult la achiziţionarea unui sejur de minim cinci nopţi în insula Thassos din Grecia începând cu data 15 iulie 2020. Voucherul va putea fi folosit pentru o vacanţă viitoare în orice destinaţie operată de IRI Travel şi va compensa costul plătit de turişti pentru testul Covid-19 necesar la trecerea frontierei dintre Bulgaria şi Grecia”, arată touroperatorul într-un comunicat, citat de news.ro

Astfel, toţi turiştii care au achiziţionat deja o vacanţă în insula Thassos şi intră la cazare începand cu 15 iulie 2020 sau cei care urmează să achiziţioneze un sejur în această insulă din Grecia, prin IRI Travel sau prin agenţiile sale partenere din toată ţara, vor beneficia de această ofertă. 

„Preţul testului porneşte de la 280 de lei şi poate ajunge până la 350 de lei. Noi ne-am gândit să oferim acest voucher de 75 de euro pentru a include şi preţul traducerii actului medical, astfel încât turiştii să suporte mai uşor acest cost şi grijile care vin cu el”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel. 

Voucherul se eliberează pentru rezervări efectuate pentru insula Thassos începând cu 1 iunie 2020 pentru turiţtii care îşi vor petrece vacanţa începand cu 15 iulie 2020 şi poate fi folosit pentru achiziţionarea unei viitoare vacanţe în acest sezon estival sau anul viitor.

„Voucherul se eliberează numai dacă testul este făcut într-un dintre laboratoarele acreditate de Ministerul Sănătăţii. În felul acesta, dorim să ne asigurăm că turiştii noştri nu vor avea o surpriză neplăcută când ajung la punctul de frontieră Kulata - Promachonas”, a mai spus Lucian Bădîrcea. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

cloudvick
13.07.2020, 19:21:21

ce e aia???? agentie de turism romaneasca????? m-a bufnit rasul….. noi nu avem agentii de turism !! baaaa noi trebuie sa fim promovati pe marile agentii de turism din vest!!! cum is bulgarii, grecii,croatii, care abia au aderat la ue, spania nu mai zic ca is mega pe siteurile din vest..!!! si apoi mai vorbim! Turismul romanesc se bazeaza pe vouchere sau cu sandwichul la rucsac!