Travel

articolul anterior articolul urmator

Cum a ajuns o tânără să plătească zeci de mii de euro pentru un weekend romantic la Budapesta care ar fi trebuit să coste doar 190 de euro

20
13 Sep 2019 01:47:33
Autor: Cristina Ene
Charlotte Smith şi prietenul ei Charlie Marin FOTO MIRROR
Charlotte Smith şi prietenul ei Charlie Marin FOTO MIRROR

O britanică care a petrecut un weekend romantic la Budapesta s-a trezit cu datorii de zeci de mii de euro după ce hotelul i-a retras din cont suma de plată în euro în loc de forinţi, relatează Mirror.

Charlotte Smith, în vârstă de 22 de ani, secretară la NHS, avea de plătit 190 de euro pentru un weekend romantic la hotelul BO 18 Hotel Superior din Budapesta, dar s-a trezit cu o descoperire de cont cu mult peste modesta sumă din contul său, de doar 450 de euro.

Hotelul i-a retras o plată de 60.150 de euro pe care i-a înapoiat-o ulterior, însă banca din Marea Britanie Barclays a refuzat iniţial să-i restituie cei 3.300 de euro comision de tranzacţie, pe motiv că „nu este greşeala băncii”.

„Tu ai făcut această tranzacţie, Charlotte, Barclays nu poate opri toate plăţile făcute din cont”, scrie un funcţionar al băncii în schimbul de mesaje cu tânăra.

„Cum poate banca procesa asta când nici nu am o asemenea sumă în cont”, răspunde consternată Charlotte, potrivit Mirror.

„Am fost bolnavă de îngrijorare. Sunt bucuroasă că banca imi va restitui banii, întrucât nu am nimic de-a face cu această sumă care mi-a fost retrasă”, a spus Charlotte,  căreia i s-a înapoiat suma până la urmă după ce iniţial departamentul de plângeri al băncii i-a comunicat că acest lucru nu este posibil.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

20 Comentarii

Roman Ardelean
13.09.2019, 04:14:13

Daca nu mai vin banii de la rusi,trebuie sa faca rost de ei cumva :))))))))))))))

-1 (11 voturi)
Ba! ciudă
13.09.2019, 07:22:35

Ha ha ha! Și pentru acest comentar haios te-ai trezit dis de dimineață. Sau te-au trezit băieții cu ochi albaștri, că vezi neică apare știre bombă despre ungurii jefuitori, de la banca Barcălaie din Londra. De acum tipa va veni la Micul Parâs de pe Dâmbovița, că ori cum sunt mai multe poduri peste maiestosul fluviu, ca peste Dunăre... Plus Ciorogârla! Bune-s lirele lângă dolarii, pe care le plătiți americanilor pentru avioane de luptă supăăăăr, dar absolut!

-6 (14 voturi)
Adrian Foangǎ
13.09.2019, 09:36:11

Bosgorii numai la furaciuni se dedau. Mi-a zis mie un batran intelept care se ocupa cu cresterea oilor: "sa stii ca natia bosgoreasca e cea mai sporcata, sa te feresti de unguru, ca fura!". Si cata dreptate avea batranul...

0 (12 voturi)
ileana iliescu
13.09.2019, 09:50:23

ciudatule,americanilor le platesti dolari?atunci este ii si nu le,cam deslanat comentariul,dar si pentru tine este prea dimineata.

-1 (7 voturi)
Ba! ciudă
13.09.2019, 14:43:21

Mă voi nu știț să citiț,i numai să copiați. C-așa-i românu, de când s-a inventat indigou și xeroxu.

-2 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (20)