Travel

articolul anterior articolul urmator

S-a lansat prima platformă românească de închiriere a caselor de vacanţă FOTO

0
8 May 2021 08:28:03
Autor: Afrodita Cicovschi
Foto Rentakub
Foto Rentakub

Preferinţele românilor s-au schimbat în această conjunctură pandemică astfel că vacanţele în România (în natură), la unităţi de cazare mai mici, pe care le pot închiria integral familiile sau grupurile de prieteni, sunt în top în acest an.

 

Platformă destinată exclusiv caselor de vacanţă 

 
În acest context, Rentakub.com anunţă lansarea unei platforme online destinată exclusiv rezervărilor pentru case de vacanţă, cabane şi vile. 
 
„Decizia lansării Rentakub.com a fost luată datorită creşterii semnificative atât a interesului turiştilor români, cât şi al numărului proprietarilor de unităţi de cazare interesaţi să-şi dezvolte business-ul. Scopul platformei rentakub.com este de a deveni, în următorii doi ani, principalul marketplace unde turiştii români pot închiria case de vacanţă, vile sau pensiuni în fiecare zonă din România” declară Costi Zărnescu, fondatorul Rentakub.com. 
 
Potrivit acestuia, cererea de unităţi de cazare de închiriat integral s-a triplat în acest an comparativ cu perioada similară a anului trecut.
 

Marketplace pentru case de vacanţă

 
Platforma pentru rezervări de case de vacanţă rentakub.com funcţionează deja ca un marketplace pentru cei care vor să închirieze integral o vilă, pensiune sau o cabană. 
 
Pe rentakub.com se regăsesc atât case de vacanţă Kub (din reţeaua proprie, pregătite să primească turişti), cât şi case de vacanţă partenere (care vor să dezvolte noi capacităţi de cazare conform conceptului Rentakub). La acestea, se adaugă şi acele unităţi de cazare care vor să se listeze într-o platformă destinată exclusiv caselor de vacanţă, pensiunilor, vilelor şi cabanelor destinate închirierii integrale.
 
 
În acest moment, proprietarii de case de vacanţă îşi pot lista pe Rentakub.com unităţile de cazare pentru a atrage noi turişti.
 

Reţeaua: KUB-uri şi case partenere

 
Planul de dezvoltare a reţelei Rentakub.com presupune astfel două direcţii:
 
Prima se referă la soluţia completă de afacere oferită, începând de la construcţia de case de vacanţă KUB şi până la listarea pe platforma de rezervări Rentakub.com. 
 
A doua linie de business priveşte deschiderea platformei Rentakub.com către toate casele de vacanţă şi cabanele de închiriat integral. Acestea vor fi listate pe Rentakub.com sub denumirea de case de vacanţă/ vile/ cabane/ pensiuni partenere.

Rentakub.com este prima şi singura platformă dedicată 100% caselor de vacanţă, unde rezervarea se face online prin câteva clicuri, turistul fiind direcţionat către partenerul din zona dorită de acesta. 
 
Unicitatea platformei este dată de faptul că plata se face doar cu cardul şi că disponibilitatea proprietăţilor listate pe platformă este actualizată în timp real. Astfel, confirmarea plăţii şi a rezervării pe Rentakub.com este instantanee. La finalizarea rezervării, turistul primeşte automat factura pentru serviciile solicitate. 
Anularea rezervării este gratuită.
 

Standardizare şi garanţia unui confort armonizat 

 
„Ne axăm pe atragerea de parteneri în reţeaua Rentakub.com şi vom promova cu prioritate casele de vacanţă Kub pentru că ele oferă posibilitatea standardizării şi garanţia unui confort armonizat”, mai spune fondatorul Rentakub.
 
În acest moment, din reţeaua Rentakub.com, fac parte case de vacanţă din Bacău, Băile Felix, Râşnov, Slănic-Moldova, Bran, Cluj-Napoca, Harghita-Covasna, Sibiu şi împrejurimi.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările