Travel

articolul anterior articolul urmator

Secretul unui zbor ieftin

0
Articol publicitar
29 Jun 2022 12:06:03
Autor: ADH

Alegerea celui mai bun preţ pentru un bilet de avion poate fi dificilă. Preţurile se schimbă în mod constant şi nu există nicio modalitate propriu-zisă care să-ţi garanteze că vei plăti cel mai mic preţ. Dar există metode care îţi pot creşte şansele de a găsi oferte bune sau cel puţin de a evita să plăteşti mai mult decât ar trebui.

Scopul companiilor aeriene este acela de a face cât mai mulţi bani posibil, evident, şi fac tot posibilul ca acest lucru să se întâmple. Însă există mai multe moduri de a le ocoli tacticile şi de a găsi bilete mai accesibile pentru zborurile tale. Iată mai jos câteva sfaturi despre cum să faci să găseşti un zbor ieftin pentru următoarea ta călătorie prin lume.

Cum influenţează datele tale de călătorie preţul biletelor de avion?

Cu cât îţi rezervi zborul mai aproape de data plecării, cu atât este mai probabil să plăteşti un preţ mai mare pentru biletul de avion. Una dintre cele mai bune modalităţi de a economisi bani pe transportul aerian este să fii flexibil cu datele de călătorie. Companiile aeriene ştiu că unii oameni au nevoie să zboare la anumite date din cauza angajamentelor de business sau de familie, aşa că percep preţuri premium pentru aceste date. 

Dacă ai posibilitatea de a fi flexibil în ceea ce priveşte datele tale de călătorie, vei avea şanse mai mari să găseşti un zbor ieftin. De exemplu, un zbor la mijlocul săptămânii este adesea mai ieftin decât un zbor în weekend, iar zborurile în extra sezon sunt, de obicei, mai ieftine decât zborurile în perioadele de vârf. Aşadar, dacă sunteţi dispus să jonglezi cu datele de călătorie, ai putea economisi o mulţime de bani pe biletul tău de avion.

De ce e bine să verifici ofertele mai multor companii aeriene?

Nu te opri la o singură companie aeriană atunci când cauţi un zbor. Când vine vorba despre a găsi un zbor ieftin, e bine să investeşti un pic de timp pentru a te documenta şi a prospecta piaţa, căci preţurile pot varia destul de mult de la o companie aeriană la alta. În final, eforturile îţi vor fi răsplătite şi vei obţine cea mai potrivită ofertă de bilete de avion pentru tine. 

Utilizează un motor de căutare online, precum cel pe care îl găseşti pe eSky.ro, pentru a compara preţurile biletelor de avion în funcţie de compania care le oferă sau, dacă doreşti, poţi verifica direct pe website-ul fiecăreia în parte. În plus, poţi seta alerte de preţ de la companiile aeriene preferate. Astfel, vei primi un mesaj de îndată ce apare o ofertă bună de preţ la biletele de avion pentru destinaţia care te interesează. 

De ce este bine să-ţi păstrezi deschise opţiunile de vacanţă?

Dacă nu eşti setat pe o anumită direcţie, o altă modalitate de a găsi un zbor ieftin este aceea de a-ţi menţine deschise opţiunile în aceea ce priveşte destinaţiile tale de vacanţă. A verifica ofertele de bilete de avion către mai multe posibile destinaţii poate fi o variantă de a obţine cea mai bună ofertă de călătorie cu avionul. Acest lucru se datorează faptului că companiile aeriene oferă adesea reduceri la zborurile mai puţin populare, într-un efort de a ocupa toate locurile pentru aceste zboruri. Bineînţeles, acest lucru nu este întotdeauna posibil - uneori trebuie să fii într-un anumit loc, la un anumit moment. Dar dacă ai libertatea de a alege, merită să profiţi de această oportunitate.

De ce este bine să apelezi la o agenţie de turism?

În zilele noastre, există atât de multe moduri de a rezerva un zbor, încât poate fi greu să ştii de unde să începi. Deşi crezi ca te poţi descurca şi pe cont propriu, a apela la o agenţie de turism în acest sens te poate scuti de mult timp şi efort investit în a găsi cele mai bune oferte de bilete de avion. Agenţiile de turism au acces la o gamă largă de oferte şi pot oferi adesea îndrumări şi sfaturi despre cum să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine. În plus, ei pot avea grijă de toate detaliile, astfel încât tu să te poţi relaxa şi bucura din plin de călătoria ta.

Aşadar, dacă îţi doreşti să economiseşti bani la următorul zbor cu avionul, ia în considerare şi aceste recomandări. Fii flexibil în ceea ce priveşte datele de călătorie, caută mai multe oferte pentru acelaşi zbor, apelează cu încredere la specialişti în domeniu şi bucură-te la maxim de vacanţă! 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările