Travel

articolul anterior articolul urmator

Soluţia controversată găsită de o companie aeriană pentru ca pasagerii să poată evita copiii gălăgioşi

2
30 Sep 2019 08:24:08
Autor: Lizeta Oprea
O companie aeriană a decis evidenţierea locurilor ocupate de copii FOTO Today.com
O companie aeriană a decis evidenţierea locurilor ocupate de copii FOTO Today.com

O companie aeriană a luat controversata decizie de a introduce opţiunea prin care pasagerii pot verifica, înainte de rezervarea biletelor, locurile ocupate de copii. Decizia a fost criticată de părinţi, aceştia făcând apel la toleranţă.

Pentru a veni în sprijinul pasagerilor care vor să evite copiii gălăgioşi, compania aeriană Japan Airlines a introdus o nouă opţiune în sistemul de rezervare a biletelor. Sistemul arată locurile ce urmează a fi ocupate de copii mai mici de doi ani, lucru ce poate permite călătorilor să-i evite, relatează BBC.

Deşi decizia companiei aeriene a fost primită bine de pasagerii care în trecut au avut experienţe neplăcute din cauza gălăgiei celor mici, aceasta a stârnit şi reacţii negative. Părinţii au cerut mai multă toleranţă.

„Sunt doar copii, cum am fost cu toţii. Trebuie să învăţăm să fim toleranţi sau vom avea în curând nevoie de o hartă pentru oameni cărora le curge salivă, care beau în exces sau multe altele“, a declarat un pasager pe Twitter.

Compania aeriană a transmis că opţiunea le permite pasagerilor să afle că „un copil ar putea sta aici“, dar a avertizat că opţiunea nu este 100% exactă, mai ales în cazul în care biletele sunt achiziţionate printr-o aplicaţie terţă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Popa Pius
30.09.2019, 08:33:27

Sint multi timpiti ce pleaca cu oracaitoarele la drum lung, ca deh, "pe noi hipsterii ne doare in cot ca-i deranjam pe altii"...

+3 (3 voturi)
Dream Pervertor
30.09.2019, 10:13:54

...sa mearga cu trenu'!

Modifică Setările