Travel

articolul anterior articolul urmator

Unei femei i-a fost interzis accesul pe viaţă pe navele de croazieră. Care este motivul FOTO

3
19 Oct 2019 19:05:37
Autor: Adelina Mărăcine
Vas de croazieră Royal Caribbean FOTO Cruise Fever
Vas de croazieră Royal Caribbean FOTO Cruise Fever

O femeie a primit interdicţie pe viaţă pe o navă de croazieră în urma unei şedinţe foto care i-a pus viaţa în pericol.

O femeie aflată în vacanţă a ales un loc inedit pentru o şedinţă foto. Femeia a fost pozată de către partenerul ei în timp ce atârna de o balustradă pe o navă de croazieră care aparţine firmei Royal Caribbean.
 
După ce a văzut pozele, echipajul a debarcat-o şi i-a interzis femeii pe viaţă accesul pe navele firmei de croazieră, scrie The Independent.
 
Pasagerul Peter Blosic este cel care i-a făcut o fotografie femeii în care se vede poziţia periculoasă în care aceasta a ales să stea. Blosic a spus că modul de a se comporta al femeii este „absolut prostesc“ adăugând faptul că „nu poţi cădea dintr-o navă de croazieră decât dacă te comporţi ca un imbecil“.

 
După ce pasagerul le-a arătat pozele echipajului, aceştia au debarcat-o pe femeie în Jamaica: „La începutul acestei săptămâni pe vasul Allure of the Seas, un oaspete a fost observat cum poza într-un mod neglijent şi periculos, stând pe balustradă, ajutată fiind de prietenul ei", a declarat pentru Fox News un purtător de cuvânt al Royal Caribbean. 
 
Securitatea a fost notificată, iar oaspeţii au fost debarcaţi mai târziu în Falmouth, Jamaica, ca urmare a acţiunilor lor şi acum le este interzis să navigheze pe viaţă cu Royal Caribbean”, au mai declarat reprezentanţii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Smeritu Pahomie
19.10.2019, 21:02:20

Le e frica sa nu-si piarda "busniss-ul"......

0 (4 voturi)
Andone
20.10.2019, 01:25:51

"Unei femei i-a fost interzis accesul pe viaţă pe navele de croazieră" Articol de-aiurea, tipic ziarului Adevarul. I-a fost interzis accesul pe vasele de croaziera ale firmei "Royal Caribbean" nu pe toate vasele de croaziera....

+4 (4 voturi)
Costica vasile
20.10.2019, 13:02:21

Fiecare intelege...ce-i convine !

+1 (1 vot)