Travel

articolul anterior articolul urmator

Vremea rea şi nămolul au umplut hotelurile din sudul litoralului: de ce merg românii şi străinii în staţiunile de la Marea Neagră

0
1 Jul 2014 11:10:07
Autor: Wall -Street.ro
Staţiunea Eforie Nord FOTO wall-street.ro
Staţiunea Eforie Nord FOTO wall-street.ro

Mii de români şi straini au sfidat gradele scăzute şi lipsa soarelui pe cer şi au umplut hotelurile de pe litoralul de la Marea Neagră, unde cei mai mulţi vin pentru tratamente balneare. În staţiunile din sudul litoralului, gradul de ocupare a fost între 70% şi 90%. Unii dintre hotelieri au introdus regimul all inclusive ca să concureze cu Bulgaria şi vor să ţină românii în ţară.

Cei mai mulţi străini vin pentru tratamentele cu nămol de la Techirghiol şi plătesc în medie 200 de euro pe un pachet pentru şapte zile. Tot străinii, în general persoane de vârsta a treia, sunt cei care se cazează cel mai mult în staţiunile din sudul litoralului românesc.
 
Patronii hotelurilor încearcă să atragă românii pe litoralul românesc şi să renunţe la ideea unei vacanţe în Bulgaria pentru all inclusive-ul de la vecini. Astfel, tot mai mulţi hotelieri români au introdus regim all inclusive, prin care clienţii au gustări speciale între mese şi băuturi răcoritoare şi alcoolice de la micul dejun până aproape de miezul nopţii. Pentru a atrage şi mai mulţi turişti, hotelierii din sudul litoralului, o zona destinată în special familiilor cu copii, au făcut chiar şi grădiniţe în interiorul hotelurilor şi au multiplicat zonele de joacă până la cinci-şase pe unitate de cazare. 
 
Citeşte pe wall-street.ro mai multe despre cum stă situaţia pe litoral, ce oferte au hotelierii şi cât costă pachetele de tratament
 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările