Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Întâlnire emoţionantă între un copil rănit grav într-un accident rutier şi salvatorul său, pompier aflat în timpul liber

0
31 Jan 2020 12:31:57
Autor: Dorin Ţimonea
Copilul s-a întâlnit cu salvatorul său
Copilul s-a întâlnit cu salvatorul său

Un copil salvat dintr-un accident de către un pompieri, paramedic la ISU Alba, aflat în timpul liber s-a întâlnit cu salvatorul său.

Gabriel Alexa, paramedic la ISU Alba, aflat în timpul liber, a intervenit la un accident şi a reuşit să îl ajute în momentele critice pe un copil peste care căzuse o poartă de fotbal.
 
Pompierul era împreună cu fiica sa la o zi de naştere, la o pensiune din Aiud, când s-a întâmplat accidentul. Fără să stea pe gânduri, a intervenit imediat şi i-a acordat primul ajutor copilului aflat în stare gravă. A sunat şi la 112 unde a oferit informaţii specializate, astfel încât echipajul de pe ambulanţa care a venit imediat la faţa locului a ştiut din start ce trebuie să facă.
 
Copilul a fost transportat la Alba Iulia, apoi la Târgu Mureş. După ce şi-a revenit, acesta a vrut să îl cunoască pe pompierul care i-a salvat, cel mai probabil, viaţa. Aşa s-a ajuns la o întâlnire emoţionantă.
 
Prim-adjunctul şefului ISU Alba, Ovidiu Costea, a spus povestea pe scurt pe contul său de Facebook:
”O întâlnire emoţionantă! Felicitări SMURD Aiud şi SMURD TIM Alba! Felicitări Gabriel Alexa, pompier / paramedic SMURD care, aflat în timpul liber, a acordat primul ajutor copilaşului grav rănit în urma unui nefericit accident! Felicitări Dina Tomuţa şi celorlalţi pompieri, medici şi asistenţi care au acordat primul ajutor micuţului curajos! Minunile chiar există!”.

 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările