Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Şocul vieţii pentru o femeie din Alba: a aflat că a decedat dintr-un document trimis de primărie

2
23 Jan 2022 18:57:14
Autor: Dorin Ţimonea
Notificarea de plată arată că femeia din Zlatna ar fi decedat. Foto: alba24.ro
Notificarea de plată arată că femeia din Zlatna ar fi decedat. Foto: alba24.ro

O femeie din oraşuil Zlatna, judeţul Alba, a primit de la Primărie o adresă din care a aflat că este decedată. Aceasta dorea să afle valoarea impozitului pe care îl are de plătit în acest an.

Femeia susţine că a trimis o cunoştinţă la Primăria Zlatna pentru a afla cât are de plătit la impozite în anul 2022. Persoana în cauză a mers la birourile administraţiei locale, unde a cerut aceste date.
 
A primit din partea angajaţilor un document, intitulat ”Notificare de plată”. Deşi documentul nu este semnat, acesta conţine datele de indentificare ale femeii, ce taxe are de plătit către Primăria Zlatna, dar şi un număr de înregistrare ”6161 din 14.01.2022”.
 
Însă când a citit notificarea de plată, a rămas şocată: În dreptul numelui ei, pe notificarea de plată apare menţiunea ”DECEDAT” scris de două ori, atât în partea de sus a documentului, cât şi în partea de jos.
 
Documentul a fost emis de către angajaţii Primăriei Zlatna în data de 14 ianuarie 2022. Femeia a povestit că a avut un şoc, a fost foarte afectată în momentul în care a văzut că este trecută la cei decedaţi. ”Nu se poate aşa ceva, chiar sunt iresponsabili”, a declarat aceasta pentru alba24.ro.
 
Primarul oraşului Zlatna, Silviu Ponoran a declarat, ulterior că incidentul a fost provocat de o eroare. Programul care le ajută pe angajatele primăriei să scoată evidenţele cetăţenilor a dat o eroare şi a trecut-o la categoria celor decedaţi pe femeia care a solicitat documentul. Primarul a completat că eroarea va fi remediată.
 
Foto: alba24.ro

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

32Hermann
23.01.2022, 20:12:43

Programul nu dă erori întâmplătoare! Dacă este operat (de un) prost, scoate prostii.

+2 (2 voturi)
kitty kat
23.01.2022, 21:23:00

Asa se intamplå dacå angajatii primåriei sunt analfabeti functionali...unii intrå in politicå si isi iau si doctorate cumpårate la kg, pardon la numårul de pagini...

+2 (2 voturi)
Modifică Setările