Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

A rămas singur acasă şi a organizat o petrecere prin care a deranjat un cartier. Ce amendă a primit tânărul petrecăreţ

0
25 May 2020 15:54:34
Autor: Dorin Ţimonea
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 20 de ani din Aiud s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei pentru tulburarea liniştii vecinilor din bloc, dar şi a locatarilor din blocul alăturat, în toiul nopţii.

Un echipaj de jandarmi a intervenit pe strada Unirii din municipiul Aiud unde un tânăr rămas singur acasă, împreună cu mai mulţi prieteni şi-a deranjat vecinii, prin strigăte şi larmă. Mai mulţi vecini au sunat la Primăria Municipiului Aiud pentru a sesiza cele întâmplate, iar poliţistii locali au informat  forţele de ordine. 
 
Jandarmii au fost nevoiţi să intervină de două ori în aceeaşi noapte, prima dată în jurul orei 01:00, când tinerii petrecăreţi dădeau semne că vor înceta să mai facă gălăgie, ca mai apoi, în jurul orei 03:00 să trebuiască să intervină din nou, de data aceasta la sesizarea unor vecini din blocul vecin. Nu este pentru prima dată când bărbatul tulbură liniştea vecinilor la ore târzii, împreună cu alte persoane.
 
Conform Legii 61/1991, constituie contravenţie, tulburarea liniştii locatarilor între orele 22.00-8.00 şi 13.00-14.00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinătate a acestora.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii