Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Alba: Un primar PSD şi unul de la PNL, racolaţi de PDL

0
8 Feb 2011 15:41:45
Autor: Dorin Ţimonea
Primarul comunei Poşaga, Ioan Botaş
Primarul comunei Poşaga, Ioan Botaş

Doi primari de comune din Alba, unul de la PSD şi unul de la PNL, vor candida la alegerile locale din 2012 din partea PDL. Anunţul a fost făcut astăzi de secretarul general adjunct al PDL Alba, Sorin Bumb.

„Primarul PSD al comunei Sohodol, Sorin Corcheş, şi primarul PNL al comunei Poşaga, Ioan Botaş, vor candida la alegerile locale din anul 2012, pentru postul de primar, din partea PDL“, a declarat Sorin Bumb.

Motivaţia indicată de reprezentantul PDL este faptul că cei doi primari nu se regăsesc în doctrina şi acţiunile noii formaţiuni create prin unificarea PNL cu PSD.

Primarul PSD din Sohodol a mai avut o tentativă de a trece de partea PDL, după ce a fost ales în funcţie cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba. De altfel, Sorin Bumb este vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, instituţie ce gestionează modul în care sunt împărţiţi banii pentru investiţii în localităţile din judeţ.

Cei doi primari nu pot demisiona din partidele din care fac parte pentru că şi-ar pierde funcţiile. Rămân membrii PSD, respectiv PNL, până la debutul campaniei electorale. Pot fi, însă, excluşi din partid, situaţie în care nu îşi pierd posturile.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările