Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Amantă sechestrată, umilită şi pusă să-şi guste sângele. Modul şocant prin care un bărbat a vrut să-şi salveze căsnicia

13
3 Jun 2021 08:20:57
Autor: Dorin Ţimonea

O poveste indredibilă derulată în urmă cu trei ani face obiectul unui dosar penal aflat în faza a doua de judecată, la Curtea de Apel Alba Iulia. Un bărbat de 45 de ani şi-a sechestrat amanta cu aproape 20 de ani mai tânără, a bătut-o până la sânge şi a filmat-o în timp ce îi cerea iertare soţiei sale.

Povestea începe în luna septembrie 2017. Povestea începe în luna septembrie 2017. În apropierea unităţii de învăţământ frecventate de către aceasta, din municipiul Deva, se afla imobilul deţinut de T. Ovidiu Radu, unde funcţiona şi un bar. 
 
Tânăra a început să frecventeze localul respectiv, context în care l-a cunoscut pe proprietar şi, cu timpul, s-a îndrăgostit de acesta. În primăvara anului 2018, între cei doi a început o relaţie intimă, care se consuma doar prin raporturi sexale orale. 

Bărbatul considera că astfel nu ar comite adulter, iar pe de altă parte credea că tânăra nu merita mai multă consideraţie din partea sa. La un moment dat, cei doi au fost surprinşi de către soţia bărbatului, care, şocată, a plecat de acasă. În aceste condiţii, sperând să-şi salveze căsnicia, T. Ovidiu Radu a hotărât să producă o înregistrare audio - video cu tânăra îndrăgostită de el în care această să îşi ceară scuze.
 
Incidentul sângeros a avut loc în seara zilei de 22 august 2018 în locuinţa bărbatului. S-au întâlnit la bar unde, la un moment dat, au rămas doar T. Ovidiu Radu, victima şi R. Ramona Maria, care avea să ajute la realizarea planului pus la cale de bărbat. Ulterior au plecat în locuinţa acestuia şi s-au aşezat la o masă din bucătărie.
 

Legată de scaun


Tânăra a fost legată de scaunul pe care se afla aşezată, ”pentru a vedea cum sunt ţinuţi infractorii”. Iniţial, victima nu a manifestat o îngrijorare deosebită şi a interpretat întreaga activitate ca pe un joc, această idee fiindu-i indusă de către bărbat până în momentul în care a reuşit să o imobilizeze, legându-i cu bandă adezivă mâinile şi picioarele de elementele scaunului, suficient de strâns încât să nu se poată elibera pentru a părăsi încăperea.
 
Răspunsurile tinerei la întrebările ori solicitările lui T. Ovidiu Radu, în sensul că ar avea faţă el sentimente de afecţiune, astfel încât nu este hotărâtă să-i ceară scuze soţiei acestuia, i-au creat acestuia o stare ridicată de nervozitate şi a lovit-o cu palma peste faţă, provocându-i o sângerare pe nas. În acelaşi timp, a solicitat celeilalte femei să înregistreze audio-video cu telefonul mobil, momentul în care tânăra va promite că îi va lăsa familia în pace şi va cere iertare acestora, fiind astfel realizată o primă filmare cu durata de aproximativ 8 minute. 
 

Ameninţată cu moartea

 
”Pe parcursul întregii înregistrări, inculpatul, dând dovadă de cruzime, a lovit în mod repetat persoana vătămată, în general în zona feţei, a tras-o de păr, i-a mânjit faţa, scalpul şi tricoul cu sângele acesteia, i-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare, ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea, solicitându-i să-şi ceară scuze şi să promită că nu-l va mai căuta. Deşi persoana vătămată l-a rugat pe inculpat la exercitarea fiecărui act de violenţă fizică, să nu o mai lovească, acesta a continuat agresiunea fizică şi supunerea la umilinţe, reproşându-i că i-a distrus familia. Tratamentul pe care l-a suferit, a fost unul degradant. De asemenea, în aceleaşi împrejurări persoana vătămată, la solicitarea inculpatului a cerut iertare soţiei acestuia şi a promis că nu va mai interveni în vreun fel în relaţia maritală şi nu va mai vorbi ”nimic rău de nimeni”, se precizează în hotărârea instanţei de fond.

Pe parcursul înregistrării video, bărbatul, observând sângele ce se scurgea pe faţa persoanei vătămate urmare hemoragiei nazale, exclamă ”uite cum curge sângele din tine, ia şi mâncă, mâncă, sângele”, introducându-i degetul mânjit în gură.
 
Ulterior, inculpatul îi reproşează persoanei vătămate că în ultima lună i-a distrus viaţa, motiv pentru care în situaţia în care aceasta va rămâne în municipiul Deva, mai mult de două luni, ”o va da la ţigani”, să ”o bage în poştă”, apoi, mânjindu-şi din nou cu sânge degetul, îl duce la gura persoanei vătămate spunându-i ”scoate limba şi gustă”. O a doua înregistrare video (având o durată de aproximativ 1 minut), realizată cu aceeaşi ocazie, l-a surprins pe T. Ovidiu Radu având în mână un cuţit de bucătărie, pe care l-a ţinut cu tăişul lipit de gâtul persoanei vătămate, solicitându-i să jure că aceasta nu-l va mai căuta, precum şi să ceară încă o dată scuze soţiei sale.

 

Închisoare pentru acuzaţi, daune morale pentru victimă

 
După filmarea acestei scene, bărbatul a eliberat-o pe tânără, i-a permis să se spele şi i-a dat un tricou curat. După o perioadă, a arătat filmarea realizată, soţiei sale, de care se despărţise deja în fapt, pentru a-i demonstra acesteia că nu are vreo legătură cu persoana cu care a fost surprins în bar în timp ce întreţinea un raport sexual oral.
 
Victima a depus plângere la poliţie. Bărbatul şi femeia care l-a ajutat cu filmarea au fost trimişi în judecată şi condamnaţi. T. Ovidiu Radu a primit 3 ani şi 2 luni de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj. R. Ramona Maria a primit 1 an de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 2 ani. Bărbatul mai trebuie să-i plătească victimei sale suma de 20.000 de lei daune morale, în timp ce femeia a fost obligată să achite suma de 5.000 de lei. Hotărârea definitiva va fi pronunţată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Moţii din Apuseni refuză să se vaccineze. Eşec al caravanei mobile care a trecut prin şapte comune

 

Cum s-a împăcat „în fals“ interlopul Dragonu cu victima sa. O poveste incredibilă de la Alba Iulia

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

Ludwig
3.06.2021, 08:43:08

Auzi frate, ea sa-si ceara scuze, nu el!? Sper ca nevasta sa divorteze si sa-l lase lefter. Sa intre si la zdup pentru sechestrare, lipsire de libertate si lovituri cenecesita spitalizare.

+14 (14 voturi)
Florescu Constantin
3.06.2021, 09:09:25

Amanta era invatatoare!!!! Ce preda?

-6 (8 voturi)
Ionel Marcu
3.06.2021, 09:36:19

Așa-i trebuie k urvei de învățătoare ce a corupt minorul proprietar al barului! Săracul „minor” nu se considera cu nimic vinovat.

-4 (16 voturi)
NoName
3.06.2021, 09:07:34

Deci tu iti inseli nevasta (ca o inseli, indiferent de ce fel de sex faci), si in loc sa iti para rau tu dai vina exclusiv pe fatuca asta. Bine ca a divortat si nevasta'sa de el ca asta e un pericol public.

+9 (9 voturi)
Sergiu Simion
3.06.2021, 09:17:43

Pedepse mult prea mici care vor incuraja si pe altii sa faca la fel. Pentru acesti judecatori atat de milosi , sechestrarea, amenintarea cu moartea si molestarea unei persoane este un fel de joaca de copii. Daca s-ar face o evaluare comparativa a pedepselor date pentru acelasi fapte la noi si in tarile care democratice cu traditie, ar aparea difrenta de sistem juridic ( la noi exista o adevarata pasiune pentru pedepsele cu suspendare , pedeapsa la domiciliu, etc. " permisii" acordate infractorilor,etc. care ii incurajeza si stimuleza ) si adevarata mentalitate a judecatorilor, dar nimeni nu va face si nu va publica o asemene statistica.

+10 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările