Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Antonia, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, este şefă de promoţie la Academia Forţelor Terestre. Tânăra este pasionată de robotică

3
18 Aug 2019 16:59:27
Autor: Dorin Ţimonea
Antonia este şefă de promoţie la Academia Forţelor Terestre
Antonia este şefă de promoţie la Academia Forţelor Terestre

O absolventă a Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a făcut performanţă în continuarea studiilor militare.

Antonia Coroiu este şefă de promoţie la specialitatea militară Geniu din cadrul Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.
 
”După ce am absolvit Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, am optat pentru specialitatea militară Geniu, deoarece mi se pare o provocare să lucrez ca specialist EOD. Încă de mică am fost pasionată de robotică, iar Academia Forţelor Terestre Nicolae Bălcescu mi-a oferit oportunitatea de a-mi perfecţiona cunoştinţele în acest domeniu, într-un mediu multinaţional, în Franţa”, spune sublocotenent Antonia Coroiu, şeful de promoţie la specialitatea militară Geniu.
 
Deşi Antonia a întâmpinat dificultăţi la început, colegii au reprezentat suportul moral de care aceasta avea nevoie pentru a se adapta cerinţelor şi standardelor academiei, precizează reprezentanţi instituţiei, pe Facebook.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Adrian Foangǎ
18.08.2019, 21:08:59

Tocilarele astea au ajuns sa ocupe toate posturile caldute platite din banul public. Toate simt "chemarea" spre bugetul de stat...

+1 (3 voturi)
innebbiata
18.08.2019, 21:54:15

Pasionata de spagi si de pensie speciala la 45 de ani,altfel de ce nu si-a urmat pasiunea in civil...??

+1 (3 voturi)
Mihai Popescu
18.08.2019, 22:27:10

Om s-a facut ! Salariu f. mare si pensie speciala nemuncita extrem de mare obtinuta pe la 45 de ani. Asta da noroc in viata. Nu sa muncesti 8 -10 ore/zi timp de 40 de ani si la 63 de ani sa primesti o pensie de kkt.

0 (2 voturi)