Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Bărbat umplut de sânge într-un local din Alba Iulia. Agresorul l-a atacat cu o rozetă metalică şi a fugit

0
5 Jun 2017 16:45:23
Autor: Dorin Ţimonea
Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale după bătaia încasată de la o persoană necunoscută
Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale după bătaia încasată de la o persoană necunoscută

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Alba Iulia a fost bătut de o persoană necunoscută, într-un local din oraş. Victima a depus plângere penală.

Victima afirmă că a fost urmărită şi lovită cu o rozetă metalică în toaleta localului, după care agresorul a fugit.
”S-a întâmplat în jurul orei 21.30. Eram cu un amic şi intenţionam să rămânem pe terasă, dar înainte să mă aşez m-am dus la toaletă. Individul cred că ne urmărea, deoarece era cu bicicleta în spatele nostru. A lăsat bicicleta în faţa localului, a intrat după mine în baie şi m-a lovit din spate. Am strigat după ajutor şi a venit barmanul, dar agresorul ţinea de uşă să nu poată intra în baie. Am fost lovit de mai multe ori, după care a plecat pur şi simplu”, povesteşte bărbatul de 39 de ani.
 
Victima crede că a fost confundat de agresor, în condiţiile în care nu îl cunoştea pe acesta. Victima a depus plângere la poliţie şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, respectiv şapte cusături. Administratorul localului susţine că a ajuns în local după incident şi a găsit victima plină de sânge. Potrivit acestuia, niciunul dintre cei doi nu au fost clienţi ai localului duminică seara.
 
”Din ce mi-au povestit angajaţii, persoana vătămată a fost urmărită. Nu erau clienţii noştri, victima era pe bulevard şi a intrat la baie. Imediat ar fi apărut agresorul, a intrat la baie, terasa era aproape plină şi se auzea gălăgie în baie. <Ajutor, chemaţi poliţia, mă omoară!>. Totul ar fi durat două-trei minute, după care agresorul a plecat. A intervenit barmanul şi a împins uşa, dar nu au vrut să deschidă. Când a ieşit, agresorul l-a  împins pe barman, s-a îndreptat spre ieşire, a băgat ceva în buzunar, a urcat pe bicicletă şi a plecat”, spune administratorul terasei.
 
Poliţia a deschis un dosar penal pentru lovire şi derulează cerectări pentru identificarea agresorului. Potrivit IPJ Alba, poliţia a fost sesizată duminică noaptea în jurul orei 23.00, de către Spitalul Judeţean Alba. S-a stabilit că bărbatul a a fost agresat în toaleta unui local. În acest moment se fac cercetări pentru identificarea agresorului.
 
 

Citiţi şi:

 

Ce înseamnă calul-putere şi cum se calculează. Istoria unităţii care măsoară forţa motoarelor

 

Imaginile dezastrului la mina Haneş din Apuseni: poluare şi clădiri abandonate, distruse de hoţi FOTO

 

Armele dacilor. Cum arătau falxul şi pumnalul sica, celebrele obiecte de luptă care au băgat spaima în soldaţii romani

 

Femeia care a stat trei ani să coasă tot Luceafărul pe o pânză uriaşă: „Mă trezeam noaptea şi continuam să cos“

 

Record de ciclism în Cetatea Alba Iulia. Bloggerul de turism Ben Southall a înconjurat de 100 de ori fortificaţia şi a parcurs 270 de kilometri

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările