Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Bolt lansează serviciul de ride-hailing în oraşul istoric Alba Iulia. Care este preţul primelor curse

0
29 Nov 2021 17:25:11
Autor: Dorin Ţimonea
Clienţii trebuie să instaleze aplicaţia pe telefon. Foto Arhivă Adevărul
Clienţii trebuie să instaleze aplicaţia pe telefon. Foto Arhivă Adevărul

Bolt lansează serviciul de ride-hailing în oraşul istoric Alba Iulia, sărbătorind astfel atât Ziua Naţională a României, cât şi oraşul cu numărul 20 pe harta ţării.

Serviciile de ride-hailing sunt primele pe care compania le face disponibile în oraşul Marii Uniri, respectând în continuare strategia de a se extinde în cât mai multe oraşe din România şi menţinând poziţia de lider de piaţă la nivel naţional.
 
„Alba Iulia este un obiectiv important pentru noi datorită rolului economic în regiune şi al gradului ridicat de adopţie a inovaţiilor digitale. Cu ajutorul partenerilor noştri, am reuşit să îndeplinim formalităţile legale la timp pentru lansarea serviciului într-o zi cu valoare simbolică pentru români, ceea ce ne bucură cu atât mai mult,” a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.
 
Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicaţia Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store. Pe perioada lansării, preţul curselor Bolt din Alba Iulia începe de la 8 lei, în funcţie de categoria aleasă, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%, în limita a 7 lei. 
 
Atât pasagerii, cât şi şoferii au obligaţia legală de a purta permanent masca de protecţie. Bolt le recomandă şoferilor săi parteneri să dezinfecteze maşinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanţare socială şi de igienă conform reglementărilor în vigoare.
 
Cele 20 de oraşe în care sunt disponibile serviciile de transport la cerere sunt: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Galaţi, Piteşti, Craiova, Oradea, Arad, Sibiu, Bacău, Buzău, Târgovişte, Brăila, Suceava, Râmnicu Vâlcea şi, de la 1 decembrie 2021, Alba Iulia.

La Alba Iulia sunt disponibile în prezent doar serviciile clasice de texi la un preţ de 2,5 - 2,8 lei pentru un kilometru.

Vă mai recomandăm:

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările