Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Concert inedit de pian pe iezerul Şureanu la 1.700 de metri altitudine, într-un cadrul natural spectaculos VIDEO

4
8 Aug 2021 13:16:44
Autor: Dorin Ţimonea
Pianul a fost amplasat pe o platformă de pe luciul apei. Foto: ziarulexclusiv.ro
Pianul a fost amplasat pe o platformă de pe luciul apei. Foto: ziarulexclusiv.ro

Un concert inedit de pian a avut loc sâmbătă seara, pe lacul Iezerul Şureanu, în cadrul natural spectaculos al masivului montan cu acelaşi nume.

Peste 100 de persoane au luat parte, sub cerul plin de stele, la un eveniment artistic unic – un concert de pian susţinut de muzicianul Aurelian Epuraş pe o scenă amplasată în aer liber, chiar pe luciul apei. 
 
”Pianul de sub Stele” a fost un eveniment artistic de excepţie, oferit cu titlu gratuit pentru toţi iubitorii de muzică, munte şi aventură, un concert de pian în premieră absolută pentru România.
 
În cadrul evenimentului, cei prezenţi au avut ocazia nu doar de a se bucura de sunetul muzicii într-o ”catedrală” a Munţilor Carpaţi, ci şi de a fi martori, în primă audiţie, ai lansării primei compoziţii vocal-instrumentale compusă şi interpretată de artistul Aurelian Epuraş.
 
La eveniment au fost prezenţi şi actorii Cosmin Rădescu şi Marian Politic. Concertul a fost oferit de  Asociaţia Fabrica de pian, Lions Club Via Regis Petroşani, Aztek Caffe şi CAR Parîngul. Scena a fost amplasată în aer liber, chiar pe luciul apei cristaline a lacului, într-un cadru natural fabulos.

 

Participanţii au fost sfătuiţi să aibă în vedere condiţiile speciale, de timp şi de loc în care s-a desfăşurat evenimentul. Organizatorii le-au recomandat celor care au dorit să ia parte la concert să vină cu lanterne, scaune pliabile sau pături, cu haine adecvate pentru o seară răcoroasă la munte şi, pentru orice eventualitate, să aibă la îndemână şi o pelerină de ploaie.
 

Vă mai recomandăm să citiţi:

 

Dosarul adeverinţelor false de vaccinare. Tânăra medic a fost instigată de şeful ei, director de clinică în Cluj. Au fost plasaţi sub control judiciar

 

Decizie a instanţei pentru tânărul care s-a filmat schingiuind o pisică şi aruncând-o de la etaj. A fost prins datorită oamenilor

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

pathfinder
8.08.2021, 13:43:11

1. Bravo lor! 2. Domnu' ala nu-i pian...

-6 (8 voturi)
Aspida
8.08.2021, 14:06:15

. cârcotașule! 😜 pian, pianină… tot aia-i! lacul-iezer… nu-ți zgârie retina? 😏 ♒️ 🐵

-7 (11 voturi)
pathfinder
8.08.2021, 14:16:33

Uuuuuu, am ramas la prima observatie. Eu unul stiu diferenta penca' fiu-miu face ore de pian/pianina sau orga electronica acasa. ;) I-am trimis si lui, o sa fie cateva lacrimi acolosa...

-6 (8 voturi)
Ionica Porumbel
15.08.2021, 17:24:32

Bani aruncați în vânt pentru circ ieftin. Nu agreez asemenea distracții frivole. Banii puteau merge în multe alte locuri unde era urgentă nevoie de ei.

Modifică Setările