Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Curtea de Apel Alba Iulia cumpără 55 de laptopuri din gama business

0
30 Sep 2020 15:17:08
Autor: Dorin Ţimonea
Foto: arhivă Adevăul
Foto: arhivă Adevăul

Curtea de Apel Alba Iulia cumpără 55 de laptopuri de ultimă generaţie, valoarea investiţiei fiind estimată la maxim 277.000 de lei, fără TVA.

Instituţia a lansat marţi, 29 septembrie, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice o licitaţie pentru achiziţia a 55 de laptopuri din gama business. Valoarea totală este estimată între 250.000 şi 277.310 de lei, fără TVA.
 
Potrivit caietului de sarcini, laptopurile vor avea procesoare de ultimă generaţie – minim i5 10210, display de 15,6 inch Full HD, minim 16 GB memorie RAM şi minim 512 GB SSD M.2 NVME. Acestea vor beneficia de sistemul de operare Windows 10 Pro preinstalat, alături de Microsoft Office.
 
În ceea ce priveşte partea de securitate, laptopurile vor avea modul de securitate integrat pe placa de bază – care va oferi posibilitatea criptării datelor atât hardware cât şi software – dar şi cititor de amprentă. 
 
”Achiziţia de echipamente IT a fost iniţiată la toate instanţele de judecată, în vederea implementării prevederilor Legii nr.136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice, de către ordonatorul principal de credite, Ministerul Justiţiei, care a indicat numărul minim de laptopuri, specificaţiile tehnice minimale ale acestora şi a repartizat sumele necesare”, a transmis Curtea de Apel.
 

Citiţi şi:

 

Cum arată „mall-ul” moţilor destinat exclusiv producătorilor din Apuseni, realizat din fonduri UE la Zlatna

 

Tânărul de doar 25 de ani care a reuşit să intre independent în Consiliul local Alba Iulia. Cine este Paul Victor Florea, surpriza plăcută a alegerilor locale


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările