Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

DSP Alba efectuează teste COVID-19 la cerere, la preţul de 250 de lei. Rezultatul este primit în aceeaşi zi

0
13 Jul 2020 13:30:39
Autor: Dorin Ţimonea
Loaboratorul de testare din cadrul IPJ Alba
Loaboratorul de testare din cadrul IPJ Alba

DSP Alba va efectua în laboratorul propriu începând de marţi, 14 iulie 2020, teste RT-PCR la cerere, contra-cost, pentru depistarea COVID-19. Costul unui test este de 250 de lei.

Cei care doresc să-şi facă un astfel de test se pot prezenta în intervalul orar 8.00 – 10.00 la cortul albastru amplasat în parcarea Policlinicii de pe strada Muşeţelului nr 2, din Alba Iulia, unde li se va face prelevarea probelor.
 
După prelevare, în baza unui deviz, se va plăti taxa aferentă prelucării testului la Casieria DSP Alba din clădirea administrativă situată pe B-dul Revoluţiei 1989 nr. 23 (în curtea Spitalului). 
 
Rezultatul (buletinul de analiză) poate fi obţinut prin e-mail, în cursul aceleiaşi zile, dar doar după ce se face dovada plăţii.
 
”Menţionăm că prioritatea la testare o reprezintă asigurarea diagnosticului pentru suspecţi şi grupele la risc, conform metodologiei naţionale.
 
Informaţii despre testarea la cerere pot fi obţinute şi la numărul TEL VERDE al judeţului Alba – 0745/177795”, transmit reprezentanţii instituţiei.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii