Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Femeia şi copilul acesteia de 4 luni, internaţi la spitalul din Alba Iulia nu au coronavirus. Rezultate negative la teste

0
25 Mar 2020 21:02:27
Autor: Dorin Ţimonea
Cei doi au fost internaţi la secţia de Boli Infecţioase
Cei doi au fost internaţi la secţia de Boli Infecţioase

Femeia din Zlatna şi copilul acesteia în vârstă de 4 luni, internaţi la spitalul din Alba Iulia, au fost testaţi negativ cu coronavirus.

Rezultatele testelor arată că cei doi nu au boala COVID-19. Concubinul femeii este cercetat penal pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.
 
Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului, în data de 15 martie 2020, organul de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi dată, la Centrul de Permanenţă Zlatna s-a prezentat o persoană de sex feminin cu fiul său în vârstă de 4 luni, iar minorul prezenta simptome de febră, cei doi fiind preluaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia – Secţia Boli Infecţioase.
 
Conform declaraţiilor persoanei de sex feminin, concubinul acesteia a revenit din Italia în data de 5 martie 2020, fără ca organele cu atribuţii în prevenirea şi răspândirea coronavirusului COVID-19 să cunoască acest aspect, iar în data de 13 martie 2020 aceasta a plecat în Franţa.
 
Persoana de sex feminin şi fiul său în vârstă de 4 luni au rămas internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia – Secţia Boli Infecţioase pentru efectuarea de investigaţii medicale de specialitate. Rezultatele testelor sunt negative la COVID-19. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările