Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

FOTO Casa din Teiuş cu Loganul zidit în perete. Cum a obţinut proprietarul autorizaţie de construire

15
25 Apr 2019 21:25:00
Autor: Dorin Ţimonea
Casa cu Loganul zidit se află la marginea DN1
Casa cu Loganul zidit se află la marginea DN1

Un locuitor al oraşului Teiuş din Alba a pus în practică o idee inedită. Vasile Teasc şi-a zidit în peretele casei o maşină Dacia Logan.

Lui Vasile Teasc, proprietarul imobilului inedit din Teiuş îi plac provocările. A avut o idee, a perseverat şi după aproape un an de zile a reuşit să o vadă pusă în practică.
 
 A obţinut chiar şi o autorizaţie de construire pentru ”amplasare o jumătate de maşină în scop baner 3D pe perete către curte”.
 
Investiţia şi proiectul au costat 6.000 de lei. Piesele sunt cumpărate la mâna a doua, mai ales Loganul, pentru că este cea mai ieftină variantă comparativ cu alte mărci auto. 
 
Maşina este este prinsă de un cadru metalic, apoi prinsă cu şapte tije filetate de vreo 60 cm lungime de perete casei. A fost ridicată la locul respectiv cu ajutorul unei macarale.
 
   
”Am îmbrăcat-o ca mascare, pentru că nu se vede frumos cu tablă. Am un cadru metalic la ea, lângă perete, pe care l-am consolidat de maşină cu şurburi, holşuruburi şi cu sudură. Apoi am dat câteva găuri cadrului şi am trecut prin perete”, a declarat Vasile Teasc.
 
   
”Domnul Vasile Teasc este unul din gospodarii oraşului. A avut această iniţiativă strict personală şi a muncit pentru acest lucru. Obţinerea avizelor unei astfel de lucrări nu este aşa un lucru simplu şi durează o perioadă destul de îndelungată. Această iniţiativă se întinde de cel puţin un an. Până la urmă a reuşit să-şi îndeplineacsă dorinţa. Este un lucru bun şi perseverenţa, până la urmă a fost încununată de succes”, a declarat Mirel Vasile Hălălai, primarul oraşului Teiuş. (Sursa foto: Cosmin Szekely)
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

_wakki m
25.04.2019, 21:54:52

vor veni în curând milițienii să ceară acte, chitanțe, aprobări și alte alea, până când înțelege nenea ăsta că trebuie să cotizeze la partid, la pizede, dacă vrea să fie original

-2 (8 voturi)
zero
25.04.2019, 22:22:46

Va fi amendat!

-3 (5 voturi)
Un cititor
25.04.2019, 22:47:25

A consultat un psihiatru ?!

+1 (5 voturi)
IonIon Codreanu
25.04.2019, 23:46:31

Am văzut așa ceva undeva, în Spania, la un atelier auto! Spectaculos! Omul nu-i original...

+2 (4 voturi)
Silver Long John
26.04.2019, 02:52:07

Inseamna ca se va putea si cu un avion sau chiar cu un yaht. Bine, pot fi facute si din mucava. Dar un cal n-ar tenta pe nimeni? Tot din mucava, fireste.

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (15)

Modifică Setările