Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

FOTO UPDATE Pericol de accident pe autostrada A1. Lipsesc parapeţii de protecţie în două zone din Alba

0
4 Jun 2020 16:17:03
Autor: Dorin Ţimonea
Parapeţii distruşi nu au fost înlocuiţi. Foto: Asociaţia Pro Infrastructură
Parapeţii distruşi nu au fost înlocuiţi. Foto: Asociaţia Pro Infrastructură

Două zone din autostrada A1, în judeţul Alba, prezintă un real pericol de accidente foarte grave după ce parapeţii care separtă sensurile d emers au fost distruşi.

UPDATE Potrivit reprezentanţilor CNAIR, sistemul de protecţie dintre benzile de circulaţie va fi înlocuit începând de vineri, 5 iunie 2020.
 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, este restricţionată banda nr. 2 pentru ambele sensuri de circulatie, între orele 09:00 – 19:00, la km. 304+400 m. (Mun. Sebes, jud. Alba) si km. 295+800 m. (loc. Calnic, jud. Alba) pentru reparaţii / înlocuire parapet median.
 
Lipsa parapeţilor este remaracată şi semnalată de şoferi la km 297 şi 304 de pe Autostrada A1 Sibiu-Orăştie, în judeţul Alba. Aici au avut loc accidente rutiere în care au fost implicate autovehicule de mare tonaj, care au distrus sistemul de protecţie dintre sensurile de criculaţie. 
 
Deşi au trecut mai multe zile de la accidentele rutiere, zonele sunt în continuare fără parapeţi. ”Parapetul central rupt generează un RISC MAJOR de pătrundere pe contrasens şi răniri grave în caz de impact cu metalul contorsionat!
   
Cerem responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să înlocuiască DE URGENŢĂ parapetele distruse sau cel puţin să protejeze temporar secţiunile afectate cu balize de plastic până când se vor putea instala noile lise metalice definitive!”, susţin reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările