Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

FOTO Semn de circulaţie care interzice accesul pe autostrada A1, acoperit cu vopsea neagră. De ce nu poate fi utilizat drumul de către şoferi

0
4 Jun 2020 10:57:16
Autor: Dorin Ţimonea
Indicatorul rutier care interzice accesul pe autostradă a fost acoperit cu vopsea neagră
Indicatorul rutier care interzice accesul pe autostradă a fost acoperit cu vopsea neagră

Două semne de circulaţie care interzic accesul şoferilor pe bretelele de acces către Centrul de Întreţinere şi Coordonare (CIC) Pianu de pe Autostrada A1 şi, implicit, pe autostradă, au fost acoperite cu vopsea neagră după doar 2 zile de la instalarea acestora.

Semnalizarea rutieră a fost suplimentată la bretelele de acces către Centrul de Întreţinere şi Coordonare (CIC) Pianu de pe Autostrada A1, au anunţat miercuri, 3 iunie, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara.
 
Potrivit acestora, localnicii din zona Pianu foloseau bretelele pentru a intra/ieşi în/din Autostrada A1, însă drumul nu a fost niciodată parte a unei intersecţii pentru trafic de autostradă, ci a fost calificat drept drum de exploatare pentru CNAIR.
 
Astfel, după amplasarea indicatoarelor rutiere, pe aceste bretele au acces doar echipajele CNAIR şi serviciile de urgenţă – Poliţie, Salvare, Pompieri. Potrivit reprezentanţilor DRDP Timişoara, reglementarea situaţiei s-a făcut la solicitarea Consiliului Judeţean Alba şi a Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva.
 
 
„Calea de acces către localităţile din zona autostrăzii este Nodul Rutier Sebeş Vest, aflat la km 312+246, la aproximativ 4 kilometri distanţă de breteaua folosită anterior, unde acum accesul turismelor este interzis!  Vă rugăm să respectaţi semnalizarea instituită, pentru a nu periclita siguranţa dumneavoastră şi a circulaţiei!”, au precizat reprezentanţii DRDP Timişoara.
 
 
După două zile de la instalarea semnelor, acestea au fost acoperite cu vopsea neagră. Cel mai probabil, gestul aparţine unui şofer nemulţuimit că nu mai poate ajunge pe autostradă şi este nevoit să meargă aproape 5 km până la Sebeş.

Citiţi şi:

 

Scenariu de film cu acuzaţii de tâlhărie, şantaj, viol şi o victimă care practica videochat-ul. Atacatorii, achitaţi după 8 ani

 

VIDEO Cum se poate vizita ultimul vulcan care a erupt în România. Asemănarea izbitoare cu celebrul Etna din Italia

 

Tânărul care învaţă la Liceul Sportiv, dar „se antrenează“ zilnic pentru a deveni artist plastic. Ce planuri de viitor are

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii