Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

FOTO VIDEO Captură de lux a poliţiştilor din Alba: două autoturisme Audi aduse din Italia, înmatriculate cu acte false în România

1
13 Jun 2018 11:41:22
Autor: Dorin Ţimonea

Două autoturisme, căutate de autorităţile italiene, au fost indisponibilizate de poliţiştii din Alba. Un bărbat din judeţul Sibiu este cercetat pentru tăinuire, fals şi uz de fals, fapte săvârşite în legătură cu înmatricularea şi vânzarea unor autoturisme de lux.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările în legătură cu un bărbat de 28 de ani, din Avrig, judeţul Sibiu, ce, în perioada ianuarie – aprilie 2018, cu complicitatea unui cetăţean italian, ar fi adus în România 8 autoturisme de lux, fabricate în perioada 2014 – 2018, cu valoare totală de peste 1.000.000 de lei.
 
Aceştia ar fi achiziţionat din Italia, în sistem leasing sau ar fi închiriate autoturismele în cauză şi, folosindu-se de documente şi declaraţii false, le-ar fi înmatriculat în circulaţie, în România. Cele două autoturisme de lux au fost recuperate din municipiul Bucureşti, de la terţe persoane cărora bărbatul le-ar fi vândut, prin interpuşi, la preţuri sub valoarea de piaţa. 
 
În ancheta ce vizează aceste fapte, până în prezent, au fost recuperate 3 autoturisme, în valoare totală de 120.000 euro. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite şi recuperarea tuturor autovehiculelor ce fac obiectul anchetei. 
 
 
În data de 8 mai 2018, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat de 28 de ani, din Avrig, judeţul Sibiu, ce este bănuit că, folosindu-se de documente şi declaraţii false ar fi reuşit să înmatriculeze, în România, mai multe autoturisme urmărite de autorităţile din Italia. 

 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Kola Koka
13.06.2018, 11:49:43

"Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite şi recuperarea tuturor autovehiculelor ce fac obiectul anchetei " Pai ia uitati-va dragi politisti si in ograda proprie . Fara ajutorul vostru astia nu intrau in tara cu aceste masini si nici nu le puteau inscrie.

Modifică Setările