Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

FOTO VIDEO Străzi inundate la Alba Iulia după o ploaie torenţială. Maşină de Poliţie, în locul unui giratoriu luat de ape

0
4 Jul 2020 12:55:49
Autor: Dorin Ţimonea
Autospeciala de poliţie a fost plasată în locul giratoriului luat de ape
Autospeciala de poliţie a fost plasată în locul giratoriului luat de ape

O ploaie intensă de scurtă durată a provocat sâmbătă, 4 iulie, inundaţii pe mai multe străzi din Alba Iulia. Maşinile au circulat cu greutate, iar canalizarea nu a mai făcut faţă.

Pompierii au fost nevoiţă să intervină pentru scoaterea apei din incinta unul local public, aflat într-un pasaj subteran, care a fost inundat.

De asemenea, străzi din cartierele Cetate, Centru, dar şi în interiorul Cetăţii Alba Carolina au fost inundate. 

Canalizarea nu a făcut faţă debitului mare al apei şi a refulat. La o intersecţie din cartierul Cetate, o maşină de Poliţie cu luminile girofarului aprinse a luat locul unui giratoriu amenajat din piese de plastic, care a fost luat de ape.

”În sfârşit in intersecţia de la Mercur Cetate a apărut, după mult timp, un giratoriu modern cu leduri cu tot”, a scris un locuitor al oraşului pe Facebook, care a postat şi fotografii cu autospeciala de poliţie.

Mai multe zone din Alba Iulia sunt inundate periodic atunci când se produc ploi torenţiale, pe motiv că sistemul de canalizare nu a fost dimensionat pentru astfel de cantităţi de apă


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările