Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Inspectorul Direcţiei Sanitar Veterinare Alba, acuzat de luare de mită, rămâne în arest

0
15 Apr 2010 16:58:13
Autor: adevarul

Medicul veterinar, inspector în cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare Alba – circumscripţia Cugir, Romeo Aurelian Zaharia, acuzat de săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată rămâne în arest.

Curtea de Apel Alba Iulia a respins, astăzi 15 aprilie 2010, ca nefondat recursul inculpatului Aurelian Romeo Zaharia împotriva încheierii Tribunalului Alba din 13 aprile 2010 prin care a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile a inculpatului formulată de către Direcţia Naţională Anticorupţie Serviciul Teritorial Alba.

Inculpatul este acuzat de către Direcţia Naţională Anticorupţie Serviciul Teritorial Alba de săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată în calitatea sa de medic veterinar şi inspector în cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare Alba, circumscripţia Cugir. Romeo Aurelian Zaharia este acuzat de săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.

Potrivit DNA Alba Iulia, în perioada 29 martie – 12 aprilie 2010, inculpatul Zaharia Romeo Aurelian, în calitate de inspector sanitar veterinar a pretins şi primit de la un denunţător suma de 3.000 lei.

La data de 12 aprilie 2010, inculpatul Zaharia Romeo Aurelian a fost surprins în flagrant în timp ce primea a doua tranşă din suma pretinsă ca mită, în valoare de 1.500 lei.

Duminică, 12 aprilie 2010, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, iar marţi, Tribunalul Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările