Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Judecătoria Blaj şi-a reluat activitatea. O parte din personal a ieşit din izolare după infectarea cu SARS-CoV-2

0
25 Jan 2022 11:41:16
Autor: Dorin Ţimonea
Sediul instanţei de judecată din Blaj
Sediul instanţei de judecată din Blaj

Judecătoria Blaj, instanţă unde aproape toţi angajaţii au fost depistaţi săptămâna trecută cu virusul SARS-CoV-2, şi-a reluat de marţi activitatea.

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel (CA) Alba Iulia, Cosmin Muntean, a declarat, pentru Agerpres, că instanţa din Blaj, unde săptămâna trecută a fost înregistrat un focar de COVID-19, şi-a reluat marţi activitatea, după ce unii dintre grefieri au putut să revină la serviciu.
 
Astfel, sunt în activitate marţi doi din cei trei judecători, trei din cei şapte grefieri, un aprod şi un muncitor. Rămân în continuare în izolare un judecător, patru grefieri şi doi grefieri arhivă/registratură.
 
Colegiul de Conducere al CA Alba Iulia a aprobat joia trecută propunerea de restrângere a activităţii Judecătoriei Blaj pentru perioada 20 - 24 ianuarie, inclusiv, după ce opt grefieri şi arhivişti, precum şi un judecător au fost testaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, având rezultat negativ numai un judecător, un aprod şi un muncitor.
 
Activitatea nu se putea desfăşura întrucât niciun grefier ori grefier arhivar nu era în activitate. Unul dintre cei trei judecători este pozitiv şi se va afla în izolare până în 27 ianuarie, iar un altul nu a fost testat săptămâna trecută.

Vă mai recomandăm:

 

Cum urmărea securitatea comunistă turiştii care vizitau România. Rapoartele cuprindeau şi imagini sugestive FOTO

 

Micul paradis turistic din zona unde s-a prăbuşit avionul pilotat de Adrian Iovan. Peisaje spectaculoase la cota 1600 FOTO


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările