Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Marian Godină, recenzie elogioasă pentru memoriile comisarului Berbeceanu: „Cartea mea va trece la categoria «pitici»“

6
3 Jul 2017 21:24:53
Autor: Cezar Pădurariu
Marian Godină şi Traian Berbeceanu,
Marian Godină şi Traian Berbeceanu,

Poliţistul Marian Godină a vorbit în termeni admirativi despre cartea „Radiografia unei mârşăvii judiciare“, pe care ofiţerul BCCO Traian Berbeceanu o va lansa în curând pe piaţă.

Comisarul Traian Berbeceanu, ofiţerul BCCO care a fost victima unei înscenări judiciare odioase, a anunţat recent că va lansa pe piaţă o carte în care îşi va povesti întreaga dramă.

Poliţistul braşovean Marian Godină a postat pe pagina personală de Facebook o cronică a cărţii ofiţerului Berbeceanu. Godină a spus că memoriile ofiţerului BCCO l-au impresionat extrem de mult:

„Am fost mândru de mine că un om ca el a avut atâta incredere în mine incât mi-a zis că îmi va trimite capitol cu capitol, pe măsură ce le va scrie, ca să îmi dau cu părerea. Nu mi-am dat cu nicio părere pentru că nu am vrut să îi schimb în niciun fel stilul şi trebuia să rămână autentic. Oricum nu aş fi avut ce să îi reproşez. Nu ştiu dacă scria capitolele noaptea, dar ştiu că dimineaţa mă trezeam cu un capitol nou şi abia aşteptam să îl citesc la cafea. Dacă aţi citit "Flash-uri din sens opus", pot spune că după cartea lui Traian Berbeceanu, a mea va trece la pitici. Acolo sunt lucruri cu adevărat tari care m-au ţinut cu sufletul la gură şi, pe măsură ce citeam, imaginaţia mă ajuta să vizionez cel mai bun film poliţist pe care l-am văzut vreodată.
Felicitări, Traian Berbeceanu!“

La rândul lui, Traian Berbeceanu a postat pe pagina personală de Facebook un fragment din lucrarea pe care o va lansa în curând în România.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

mahalean edi
3.07.2017, 23:19:57

E de noaptea minții! Polițistul grafoman , cel care se simte dator să aibă o opinie (avizată , evident și cu valoare de adevăr absolut) despre orice bășină care se trage în țara asta (în curând și peste hotare) a devenit exegetul scrierii cu caracter memorialistic a unui om care a trecut printr-o experiență teribilă . Bre Godină , înainte de a-ți da cu presupusul despre orice , încearcă experiența de a fi sancționat sau agresat fizic abuziv de către niște milițieni tâmpiți (care se cred , ca și tine , niște mici dumnezei) - așa cum li se întâmplă multor concetățeni de-ai noștri - sau de a fi arestat și trimis în judecată de către alți milițieni și procurori mafioți - cazul lui Berbeceanu . Până atunci ai bunul simț și lasă-ne ! Ești ridicol și penibil !

-2 (2 voturi)
Mircea Georgescu
4.07.2017, 00:43:26

Vedeta de rahat.Toti au fost surprinsi ca nu exista doar politisti idioti ci mai sunt si unii ceva mai putin idioti pt.ca,intamplator,au mai citit cate o carte.Din pacate.mai putin idiotul s-a luat in serios.

-1 (1 vot)
Scorilo
4.07.2017, 09:26:39

"Modest" acest Godina...Cartea lui (CARE ?) ERA deja (de la lansare) in categorie PITICI ! In tara asta a fi "original" se confunda cu a fi "cineva" ! Reteta "succesului" in Romania : faci ceva iesit din tipare (ceva ce socheaza) si se gasesc o "turma" de interesati in a-ti face reclama...Daca mai adaugam si Facebook-ul...Asa traiesc ei (bine) si traiesti si tu (bine si cu convingerea,ERONATA,ca esti "CINEVA"). Societate romaneasca este plina de asemenea "personalitati". Ca acest Godina ! Noapte buna !

-1 (1 vot)
Utilizator Adevărul
4.07.2017, 17:53:51

Comentariu considerat abuziv.

Razvan.
7.07.2017, 13:24:45

Bravo celor doi. Contrar colegilor mei de forum ce isi varsa frustrarile de viata aici, eu am toata admiratia pentru acesti doi oameni ai legii. Daca jumatate dintre cei pe care ii platim sa ne apere ar fi ca ei ce bine ar fi.

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările