Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Patru firme şi asocieri îşi dispută un contract de peste 8 milioane de lei pentru canalizarea unei localităţi din Alba

0
20 Sep 2020 12:26:18
Autor: Dorin Ţimonea
Lucrările vizează introducerea sistemului de canalizare în localitatea Răhău
Lucrările vizează introducerea sistemului de canalizare în localitatea Răhău

Administraţia din Sebeş a primit patru oferte pentru derularea lucrărilor la obiectivul de investiţii „Canalizare menajeră şi staţie de epurare, sat Răhău, Municipiul Sebeş”. Valoarea estimată pentru execuţia lucrărilor este de 8.807.827,43 lei, TVA inclus.

Prin HCL nr. 158/2020, a fost aprobat proiectul tehnic, detaliile de execuţie şi devizul general actualizat pentru acest obiectiv de investiţii în valoare totală de 10.527.428,95 lei cu TVA, din care C+M (construcţii + montaj) = 7.501.368,07 lei cu TVA.
 
Pentru realizarea acestei investiţii de la Răhău, Primăria Municipiului Sebeş a obţinut o finanţare nerambursabilă, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în valoare de 8.096.316,00 lei cu TVA. Cofinanţarea de la bugetul local este de 2.431.112,95 lei cu TVA.
 
În cadrul licitaţiei publice au fost depuse 4 oferte, urmând a fi evaluate propunerile tehnice şi financiare în decurs de 20 zile lucrătoare (termen de la data de 14 septembrie 2020), procedura finalizându-se cu atribuirea contractului de achiziţie publică cu operatorul economic care are preţul cel mai scăzut.
 
Ofertele au fost depuse de societăţile Instalatorul SA Alba Iulia, Siril General Construct SRL Dâmboviţa (lider de asociere) cu subcontractant - Consortio Stabile EBG, respectiv Proserv SA Hunedoara (lider de asociere) cu patru subcontractanţi.

Vă mai recomandăm:

FOTO Au început lucrările pe lotul 2 al Transalpinei de Apuseni. Utilajul uriaş adus de constructor pentru a freza drumul

 

Antrenor de tenis, judecat pentru că a violat cu degetul o minoră de 11 ani. Decizia dură pronunţată de prima instanţă


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările