Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

PDL Alba propune invalidarea a doi consilieri judeţeni. Vezi cine sunt aleşii

0
23 Jun 2012 10:07:03
Autor: Dorin Ţimonea
Marcel Simion şi Alexandru Danciu au fost propuşi pentru invalidare de Ion Dumitrel
Marcel Simion şi Alexandru Danciu au fost propuşi pentru invalidare de Ion Dumitrel

Ratarea majorităţii în Consiliul Judeţean Alba se lasă cu victime în rândul consilierilor judeţeni ai PDL Alba. Doi dintre consilierii eligibili au fost propuşi pentru a nu fi validaţi de partid în şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean.

Cei doi consilieri judeţeni aleşi sunt avocatul Marcel Simion şi fostul primar al comunei Vinţu de Jos, Alexandru Danciu. Propunerea ca cei doi să nu fie validaţi consilieri judeţeni de către PDL s-a făcut în ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PDL Alba.

Marcel Simion şi Alexandru Danciu au răspuns, fiecare, de câte o zonă care a cuprins mai multe localităţi din punct de vedere a campaniei electorale pentru Consiliul Judeţean. PDL Alba a ratat cu un mandat majoritatea în Consiliul Judeţean, după patru ani în care a avut 19 voturi dintr-un total de 33.

În viitorul Consiliu Judeţean, PDL Alba va avea 16 voturi, USL - 14 voturi, iar PP-DD va avea 3 voturi. Dacă cei doi consilieri judeţeni aleşi ai PDL nu vor fi validaţi, în locul acestora vor ajunge în Consiliul Judeţean Dumitru Chiriac şi Ioan Oltean.

Şedinţa de constituire a noului Consiliu Judeţean ar trebuie să aibă loc luni, 25 iunie 2012.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările