Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Focarul de coronavirus de la Sebeş: primarul vrea ca pacienţii asimptomatici să fie trataţi la o secţie medicală din oraş

0
25 May 2020 10:57:34
Autor: Dorin Ţimonea
Peste 30 de persoane erau duminică infectate cu coronavirus la Sebeş
Peste 30 de persoane erau duminică infectate cu coronavirus la Sebeş

Primarul din Sebeş, Dorin Nistor, unde au fost testate pozitiv peste 30 de persoane la o societate comercială şi la spital, vrea ca pacienţii asimptomatici să fie trataţi în oraş.

Dorin Nistor, a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Alba şi Ministerului Sănătăţii sprijinul în vederea avizării secţiei de Psihiatrie, situată la periferia localităţii aparţinătoare Petreşti, ca unitate de internare şi îngrijire a acestora. Secţia are în structură 35 de paturi şi 9 saloane.
 
„Nu cred că trebuie să stăm pasivi şi să privim cum oamenii care muncesc în companiile din Sebeş sunt duşi la Aiud sau Abrud.
 
Bolnavii simptomatici vor fi internaţi la Blaj, spitalul suport pentru cazurile de Covid-19. Am discutat mult cu DSP Alba şi ne organizăm. În această dimineaţă, am primit sprijinul primului ministru, Ludovic Orban, pentru urgentarea procedurii de avizare. Facem asta pentru oamenii noştri, trebuie să fim alături de cei declaraţi pozitivi.
 
Aştept ca toate cadrele medicale din Sebeş să fie foarte implicate şi atente. Acum e momentul să demonstrăm, mai mult ca oricând, că angajaţii spitalului sunt pregătiţi să îi ajute. Vom căuta soluţii de sprijin în continuare şi vom aloca resurse pentru a depăşi acest moment”, a scris Dorin Nistor, pe reţeaua de socializare Facebook.

 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările