Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Startup-ul Beez, aplicaţia care oferă bani înapoi clienţilor care fac cumpărături online, demarează colaborarea cu eMAG

0
3 Oct 2019 10:52:34
Autor: Dorin Ţimonea
Fondatorii sturtup-ului Beez
Fondatorii sturtup-ului Beez

Beez, aplicaţia care oferă bani înapoi clienţilor pentru cumpărăturile online realizate în peste 450 de magazine, a lansat un nou parteneriat foarte important. eMAG, cel mai mare mall online, îşi uneşte forţele cu Beez, pentru noi beneficii ale utilizatorilor aplicaţiei.

Dacă până acum, clienţii platformei Beez se bucurau de cumpărături cu beneficii între 2-28% procent de bani întorşi în contul propriu, în urma cumpărăturilor prin aplicaţie şi acces la peste 450 de magazine într-un singur loc - din luna octombrie - au încă o serie de avantaje.
 
Asocierea cu eMAG îşi propune să contribuie la rezolvarea celor mai mari nevoi ale cumpărătorilor de pe platformele online, cum ar fi garanţia preţului, automatizarea procesului de retur sau uşurarea sistemului de comandă.
   
Odată cu lansarea colaborării cu platforma eMAG, aplicaţia Beez deschide o serie de oportunităţi pentru utilizatorii ei: prin meniul Beez Pay, fiecare cumpărător va beneficia de garanţie de preţ de 30 de zile (în cazul în care preţul produsului cumpărat scade timp de 1 lună, Beez Pay returnează diferenţa de preţ în contul user-ului); serviciu personal de shopping concierge (în cazul nevoii de retur, cumpărătorul solicită printr-un click nevoia, apoi procesul e preluat şi finalizat de echipa Beez Pay); 1.5% cashback pentru fiecare comandă realizată prin aplicaţie de pe site-ul eMAG şi multe alte surprize.
 
”Ne dorim şi planificăm de mult acest parteneriat, pentru că vrem să oferim utilizatorilor români o experienţă de shopping realmente relaxantă şi cu recompense. Credem că timpul pe care clienţii noştri îl economisesc cumpărând online poate fi canalizat, în schimb, către experienţe personale cu cei dragi. Iar afilierea cu platforma eMAG aduce o varietate mult mai mare de produse şi beneficii, într-un singur loc, ceea ce înseamnă clar o economie mare de timp”, declară Lucian Cramba, co-fondator Beez.
 
Echipa de tineri care a dezvoltat sturtup-ul Beez la Alba Iulia
 
Astfel, începând cu 1 octombrie 2019, Beez adresează tuturor celor care fac cumpărături diverse, care caută ofertele cele mai bune şi apreciază puterea unui brand de e-commerce ca eMAG, invitaţia la o experienţă de shopping online calitativă şi cu recompense deosebite. Celelalte beneficii sunt accesibile în meniul Beez Pay al aplicaţiei Beez, disponibilă în versiunile Desktop, Android şi iOS.
 
Beez este un startup românesc, dezvoltat la Alba Iulia de mai mulţi tineri IT-işti, care încearcă să rezolve o problemă globală, cea a greutăţii de a economisi în vederea obţinerii independenţei financiare. În esenţă, prin instalarea aplicaţiei, clienţii au la dispoziţie trei variante: extragerea banilor economisiţi la limita minimă de 50 de lei, utilizarea sumelor economisite pentru achiziţia de telefoane Iphone şi Samsung la preţuri de cinci ori mai mici decât cel al pieţei (sweet deal-uri) şi folosirea banilor pentru achziţionarea de produse care pot fi plătite în termn de 60 de zile, fără rată şi fără dobândă. Beez are peste 135.000 de utilizatori, care au realizat tranzacţii în valoare de peste 6 milioane de euro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările