Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

STP Alba Iulia, reconfirmată drept cel mai bun transportator public de călători din România în 2014

0
11 Mar 2014 08:27:22
Autor: Dorin Ţimonea
Distincţia a fost primită de directorul STP, Stelian Nicolae
Distincţia a fost primită de directorul STP, Stelian Nicolae

Societatea de Transport Public Alba Iulia a primit premiul de ”cel mai bun transportator public de călători din România 2014” cu prilejul galei anuale a revistei TIR Magazin, revista transportatorilor. Este pentru a doua oară când STP Alba Iulia obţine acest premiu, după ce anul trecut a devansat pentru prima dată cele mai mari companii de transport public din România, înscrise în această competiţie.

 În acest an, contracandidaţii principali ai STP Alba Iulia au fost RATP Iaşi, RATUC Cluj Napoca şi RAT Timişoara.  ”Am reuşit să ne confirmăm poziţia obţinută anul trecut în domeniul transportului public de călători; premiul acesta este o recunoaştere a muncii şi a eforturilor pe care le facem pentru a oferi albaiulienilor un serviciu de calitate” a spus directorul general al STP Alba Iulia, Stelian Nicola. 
 
Gala premiilor TIR Magazin reprezintă cel mai important eveniment anual din industria transporturilor, realizat în parteneriat cu Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România - UNTRR şi Uniunea Internaţională a Transportatorilor Rutieri – IRU. Jurizarea a fost realizată de IRU, UNTRR (cea mai reprezentativă asociaţie profesională din domeniu) şi specialişti din transporturi. În total, au fost acordate premii la 12 categorii acoperind întreg domeniul transporturilor rutiere. 
 
Premiul oferit de TIR Magazin vine în completarea unei alte distincţii obţinute de STP Alba Iulia la sfârşitul anului trecut: premiul de excelenţă oferit de către IRU pentru ”Cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa” (IRU Bus Excellence Award 2013). Acesta este cel mai prestigios premiu internaţional obţinut vreodată de o companie românească de transport public şi se acordă o dată la 2 ani. Potrivit juriului internaţional, format din specialişti prestigioşi în domeniul transportului public, cel mai mult au contat realizările deosebite ale STP într-un timp scurt, într-o zonă a UE în care lucrurile se schimbă de cele mai multe ori prea încet sau în direcţii greşite.
 
„Juriul recunoaşte meritele STP Alba Iulia pentru o politică a calităţii deosebită şi complexă care îndeplineşte obiectivele campaniei Smart move şi care, fără îndoială, va inspira şi va reprezenta un model pentru multe companii din regiune”, a precizat la momentul acordării premiului, vicepreşedintele IRU, Yves Mannaerts. Uniunea Internaţională a Transportatorilor Rutieri a fost fondată la Geneva la 23 martie 1948 cu scopul de a accelera reconstrucţia Europei sfâşiate de război, prin intermediul comerţului internaţional realizat cu ajutorul transportul rutier. În prezent, IRU este o federaţie globală care are membri asociaţi din 73 de ţări de pe 5 continente şi reprezintă interesele operatorilor de autobuze, autocare, taxiuri şi camioane la nivel mondial, de la flote mari la operatorii-proprietari individuali.
 
Premiul pentru cel mai bun operator de transport cu autobuze al anului din Europa este acordat la fiecare doi ani.
 
Mesaje internaţionale pentru STP Alba Iulia, cel mai bun transportator cu autobuze din Europa
 
Premiu de excelenţă pentru STP Alba Iulia: cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările