Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Trei Parchete din Alba Iulia au procurori şefi, după concursul organizat de CSM. Unul dintre magistraţi nu a mai ocupat funcţie de conducere

0
6 Jan 2021 16:06:13
Autor: Dorin Ţimonea
Eugen Fulop va conduce încă 3 ani Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia
Eugen Fulop va conduce încă 3 ani Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

Consiliul Superior al Magistraturii a numit în funcţie, începând cu data de 1 ianuarie 2021, procurori şefi pentru trei instituţii de Parchet din Alba.

Din cele patru funcţii scoase la concurs, în perioada 20 iunie – 14 octombrie 2020, două au fost ocupate de procurori noi. 
 
Astfel, funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a fost obţinută de Eugen Fulop, cu media finală 8,945, care deţinea postul în regim de delegare din ianuarie 2020.
 
Postul de procuror general adjunct la acelaşi Parchet va fi ocupat în următorii trei ani de Elena Angelica Moldovan, fost şef al secţiei de urmărire penală din cadrul instituţiei. Aceasta a obţinut media finală de 8,82.
 
În funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba va continua Ştefan Dan Cioancă, care a câştigat concursul cu media 8,39. Cioancă conduce instituţia din ianuarie 2018.
 
De asemenea, procurorul Adrian Ioan Căbulea este noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Acesta a obţinut funcţia cu media finală 9,235 şi nu a mai ocupat până acum funcţie de conducere.

Vă mai recomandăm şi:

 

Petiţie pentru trecerea unui drum turistic de la Romsilva în administrarea comunei Şugag. Legătura cu Klaus Iohannis

 

O companie din Singapore are singura ofertă pentru concentratul produs de compania minieră Cupru Min AbrudAdauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările