Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, trimise în judecată de DIICOT Alba Iulia pentru trafic de cocaină şi cannabis

0
19 Feb 2018 08:36:10
Autor: Dorin Ţimonea
Pe lângă cannabis, inculpaţii sunt acuzaţ şi de trafic de cocaină. Foto: arhivă Adevărul
Pe lângă cannabis, inculpaţii sunt acuzaţ şi de trafic de cocaină. Foto: arhivă Adevărul

Trei persoane au fost trimise în judecată de procurori DIICOT Alba Iulia pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, respectiv de mare risc. Cei trei sunt acuzaţi că au introdus în România cannabis şi cocaină.

Este vorba despre doi bărbaţi şi o femeie, din Sibiu şi Cluj, care riscă ani grei de închisoare având în vedere că au comercializat droguri de mare risc. Inculpaţii se numesc Ştefan Marian Daniel, Coţa Adrian şi Ciungu Teodora. Primi doi inculpaţi sunt în arest preventiv din noiembrie 2017.
 
Cei doi sunt acuzaţi că, în baza unei înţelegeri prealabile, au procurat şi introdus în ţară cantitatea de 1.500 grame cannabis şi 37,3 grame cocaină. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, la locuinţele lui Ştefan Marian Daniel şi Ciungu Teodora au fost identificate alte cantităţi de droguri de risc şi droguri de mare risc precum şi bunuri folosite la porţionarea si cântărirea acestora.
 
Cu ocazia prinderii în flagrant, asupra inculpatului Ştefan Marian Daniel a fost găsită si suma de 6.700 lei destinată cumpărării drogurilor. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 15 februarie 2018. Până la pronunţarea unei decizii definitive, inculpaţii beneficiază de prezumţia de nevinovăţie
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii