Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Trupul unei femei care s-ar fi aruncat în râul Mureş, în Alba, găsit la peste 200 de km, la Arad

0
3 Jul 2020 11:59:58
Autor: Dorin Ţimonea
Podul de pe care s-ar fi aruncat femeia în râul Mureş
Podul de pe care s-ar fi aruncat femeia în râul Mureş

Trupul neînsufleţit al unei femei din Alba, care s-ar fi aruncat în râul Mureş în urmă cu două săptămâni, a fost găsit la peste 200 de kilometri, pe raza municipiului Arad.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Arad, cadavrul a fost găsit în 25 iunie, la aproximativ 30 de metri în aval de podul Traian la Arad. Femeia nu era originară din Alba, ci era de loc din judeţul Galaţi.
 
Pe 19 iunie, poliţiştii de la IPJ Alba au transmis că în noaptea precedentă, un bărbat (iubitul femeii) raportase la poliţie dispariţia acesteia. Încă de atunci era vehiculat că femeia s-ar fi aruncat în râul Mureş, de pe podul din localitatea Gâmbaş, municipiul Aiud.
 
Incidentul s-ar fi întâmplat noaptea, în jurul orei 1.00, după ce aceştia ar fi avut o discuţie în contradictoriu. Este în desfăşurare o anchetă pentru a se stabili cum s-au petrecut faptele.
 
Reprezentanţii IPJ Alba au precizat pentru alba24.ro că există indicii solide că femeia s-ar fi sinucis. Mai mulţi martori ar fi declarat că au auzit cum femeia ameninţa că se aruncă în râu şi că iubitul acesteia ar fi fost de faţă când aceasta ar fi sărit.
 
La faţa locului au fost găsite mai multe obiecte care aparţineau femeii: o geantă şi pantofii acesteia.

Citiţi şi:


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii